Ha Ön lakossági felhasználó...

Megújult weblapunk továbbra is várja minden kedves eddigi és jövőbeli megrendelőjét. Továbbra is igyekszünk Önnek kényelmesebbé, jobbá és hatékonyabbá tenni rendeléseit,

  • időszakos akciókkal kedveskedve,
  • új termékekkel
  • speciális, lakossági és vendéglátós felhasználóknak szánt Termékekkel és szolgáltatásokkal bővítve eddigi kínálatunkat!
Természetesen, mint eddig, minden egyes rendelésénél felvesszük Önnel a kapcsolatot, a kimért áruk egyeztetése végett! Találkozhat eddigi rendeléseivel és eddig rögzített adataival!

Ha Ön vendéglátós...

Továbbra is számítunk megrendeléseire, két havonta jelentkező akcióval, folyamatosan bővülő termékkínálatta!

Ha ön már partnerünk volt eddig is, vagy az szeretne lenni, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy az oldalra belépve továbbra is az Önnek szán legjobb kínálattal találkozzon! Továbbá szabadon managelheti eltárolt szállítási, számlázási címeit minden rendelésnél!

Megújult kosárrendszer!

Új rendszerünknek köszönhetően, Ön nyugodtan böngészhet és válogathat termékeink közül, és a vásárlási folyamat során bármikor regisztrálhat, beléphet anélkül, hogy elveszne a kosara aktuális tartalma, sőt, belépés után automatikusan érvényesülnek az Önnek szánt kedvezmények! Felhasználói profiljában bármikor megtekintheti eddigi rendeléseit, azok státuszát és a megrendelt terméklistát, valamint egy mozdulattal újra kosarába helyezheti bármely régebbi rendelését, ezzel is könnyítve az esetleges ismétlődő vásárlásokat.

Hírlevél...

Érdemes feliratkozni hírlevelünkre, így mindig naprakészen értesülhet legújabb akcióinkról, kedvezményeinkről, legújabb termékeinkről és receptajánlóikról!