Hal receptek! Receptsegély telefon: 06/20-5141-072

2013.03.10.

Bundázott hal sörös rizzsel

A halszeleteket alaposan besózzuk, majd zsemlemorzsában meghempergetjük. Pár csepp olajon sütni kezdük, férehúzzuk, mellétesszük a főtt rizst. A fokhagymát felszeleteljük...

Tovább

2013.03.10.

Citromos-mákos krumpli hallal

A burgonyát meghámozzuk, majd felkockázzuk, vízben megfőzzük. A halat megtisztítjuk, olívaolajjal megöntözzük, sóval, borssal ízesítjük, és egy tűzálló tálba téve sütőben megsütjük.

Tovább

2013.03.10.

Fogasszeletek fehérboros-gombás martással

A fogast kifilézzük, besózzuk, majd lisztben megforgatjuk. Egy srpenyőben forró olajban mindkét oldalát kisütjük, sütés közben sóval,borssal ízesítjük, majd súlyt helyezünk rá.

Tovább

2013.03.10.

Grillezett tonhalsaláta

A halat grilltálcára tesszük, olívaolajjal meglocsoljuk, grillen megsütjük. Egy másik grilltálcára tesszük a zöldbabot, egy harmadikba pedig a főtt burgonyát és megsütjük őket.

Tovább

2013.03.10.

Gyömbéres sügér

A póréhagymát felkarikázzuk, egy tűzálló tálra tesszük, olívaolajjal alaposan meglocsoljuk. Rátesszük a halszeleteket, sóval borssal és korianderrel fűszerezzük, majd olívalolajjal és borral megöntözzük, a cukkiniszeletekkel betakarjuk.

Tovább

2013.03.10.

Halall töltött sajtos káposzta

A lisztet összekeverjük a hal füszerkeverékkel és a petrezselyemmel, majd ebben megforgatjuk a sajtszeleteket. Egy serpenyőben olívaolajat forrósítunk, beletesszük a sajtot és a halt...

Tovább

2013.03.10.

Halas-rákos tésztafelfújt

A tésztát megfőzzük. A tojásfehérjét kemény habbá verjük. A gombát cikkekre vágjuk, olívaolajon megpirítjuk. A tojásfehérjébe belekeverjük a főtt tésztát, a tonhalat a rákot, a pirított gombát...

Tovább

2013.03.10.

Halfilé fűszeres krusztában sütve

A friss bazsalikomot és a kakukkfüvet apróra vágjuk, egy tányérra tesszük. A citromhéját ráreszeljük, majd összekeverjük a liszttel, sózzuk, borsozzuk. A halszeleteket megforgatjuk a fűszeres lisztben, forró olajban kisütjük.

Tovább

2013.03.10.

Horgászhal piros garnélával

A garnélákat és a paprikákat ízesítés nélkül grillrácson meggrillezzük. A halszeleteket felforrósított olajban elkezdjük pirítani, egyelőre fűszerezés nélkül.

Tovább

2013.03.10.

Kardhal avokádós rizzsel

A rizst kifőzzük, a fenyőmagot megpirítjuk. Serpenyőben felhevítjük az olajat, majd alaposan megsózzuk. Beletesszük a halszeleteket, majd aláöntjük a bor felét, és aikor átsült, félretesszük.

Tovább

2013.03.10.

Lazac roston rákvajas tagliatellével

A lazacszeleteket egyik oldalával vaj éa olívaolaj keverékén megpirítjuk. Ráöntjük a konyakot, flambírozzuk. Sózzuk borsozzuk, reszelt és szeletelt fokhagymával ízesítjük.

Tovább

2013.03.10.

Lazac-steak salátával

Egy serpenyőben forró olajon megforgatjuk a zellerleveleket és a szárat, majd beletesszük a lazacszeleteket, sóval, borssal ízesítjük.

Tovább

2013.03.10.

Lepényhal currys zöldségraguval

Egy serpenyőben zsírt hevítünk. A halat lisztben megforgatjuk, zsírban kisütjük, sütés közben sóval és fokhagymával ízesítjük - a zsírba 2 egész gerezd fokhagymát teszünk.

Tovább

2013.03.10.

Matjes hering

A halat kivesszük a pácléből, leszedjük róla a hagymát, hosszában, vízszintesen kettévágjuk. Az uborkákat lereszeljük, összekeverjük a majonézzel...

Tovább

2013.03.10.

Naphal nyárs mustáros-ruccolás burgonyapürével

A halat és a padlizsánt vékony szeletekre vágjuk, egymásra helyezzük, sóval és zsályalevelekkel ízesítjük, majd összehajtjuk és harmonikaszerűen meghajlítva fanyársra tűzzük.

Tovább

2013.03.10.

Pangasius fokahgymás mártással

A burgonyát héjában megfőzzük. A halszeleteket besózzuk, borsozzuk, lisztben megforgatjuk, végül olajban kisütjük.

Tovább

2013.03.10.

Papírba párolt fogas-szelet zöldségágyon

A halszeletekekt besózzuk. A tűzálló tálat kibéleljük sütőpapírral, olívaolajjal megöntözzük, majd beletesszük a halszeleteket, az édesköményt...

Tovább

2013.03.10.

Részeges hal

A halszeleteket alaposan besózzuk, majd megorgatjuk lisztben. Serpenyőben kevés olajon megsütjük a halat, aláöntjük a bort, hozzáadjuk a citromhéjat. Amikor elkészült, félretesszük.

Tovább

2013.03.10.

Spárga lazaccal

A spárgát megpároljuk, beletekerjük a lazacszeletekbe. A többi sprágát pürésítjük, majd egy tálban összekeverjük a majonézzel, az apróra vágott petrezselyemmel, a főtt tojással...

Tovább

2013.03.10.

Tengeri sügérpehely zöldmangó-salátával

A chilit, a koriandergyökeret, a fokhagymát és az eltett fokhagymát mozsárban sima péppé keverjük. Hozzáadjuk a fokhagymalevet, a halszószt...

Tovább

2013.03.10.

Tőkehalas káposztaragu

A kockára vágott káposztát kevés olajon megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk. Hozzáadjuk a kockára vágott halat és a kagylót.

Tovább

2013.03.10.

Tonhalas-cukkinis kagylótészta

A tésztát kifőzzük. A póréhagymát olívaolajon egy kevés sóval megpirítjuk. A cukkinit kockára vágjuk, a hagymához adjuk, majd hozzáadjuk az apróra vágott halfilét...

Tovább

2013.03.10.

Vörös sügér

A burgonyát vízben megfőzzük. A citrom héját lereszeljük, összekeverjük apróra vágott petrezselyemmel, zsemlemorzsával, sóval és borssal, ebben megforgatjuk a halat, melyet ezután kevés olajban megsütünk.

Tovább

2013.03.10.

Zöldséges hal

A póréhagymát apróravágjuk, majd egy serpenyőben olívaolajaon megpirítjuk, hozzáadjuk az apróra vágott zellert és a csíkokra vágott bacon szalonnár...

Tovább

Információ / Segítség a vásárláshoz

Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal Telefonon: (24) 525-600
Faxon: (24) 525-601
e-mailben: rozmar@rozmar.hu

Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
a legkedvezőbb, nagykereskedelmi és akciós áron vásárolhat!
Nyitva minden munkanap 8-17 óráig

Google térkép
É 47.37 785 fok
K 19.04 436 fok
2310 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5.
Az M0-ás 19-es kilométerszelvényénél
2 percre a Flóra Hungária nagybani virágpiactól

Kiskosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés

Felhasználónév vagy e-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció