Ragadozóknak (húsételek)!

2013.03.11.

Bélszín argentin mártással

A bélszínt kétujjnyi vastagra felszeleteljük, sóval, borssal fűszerezzük, ezután serpenyőben súly alatt megsütjük, majd félretesszük.

Tovább

2013.03.11.

Bélszín sajttal és parajjal

A bélszínt kiterítjük, sóval, borssal ízesítjük, reszelt fokhagymával bedörzsöljük, majd rátesszük a parajleveleket és a sajtot, végül feltekerjük.

Tovább

2013.03.11.

Borjú sajtmártással

A húszeleteket nagyszemú sóval sózzuk, és grillen mindkét oldalukat megsütjük. A rumot felmelegítjük, hozzáadjuk a vajat és a tejszínt.

Tovább

2013.03.11.

Emeletes kebab szendvics

A padlizsánt meghámozzuk, kockára vágjuk, majd olívalolajon sóval, borssal és fokhagymával ízesítve, megpirítjuk.

Tovább

2013.03.11.

Gombás bélszínszeletek

A metisztított mogyoróhagymát felkockázzuk. A gombát megmossuk, cikkekre vágjuk. A szeleteket egy serpenyőben kevés olívaolajon elkezdjük sütni, majd hozzáadjuk a gombát. Amikor megfordítjuk a húst, sóval és borssal ízesítjük...

Tovább

2013.03.11.

Káposztás borjúragu

Egy repenyőben olívaolajon megfonnyasztjuk a csíkokra vágott káposztát, mellétesszük a kockára vágott húst, majd sóval, borssal ízesítjük.

Tovább

2013.03.11.

Kastély sült hátszínből

A hátszínt szeletekre vágjuk kiklopfoljuk, sóval, borssal és reszelt fokhagymával ízesítjük. Feltekrejük őket, zsineggel megkötük, a tekercset szalonnacsíkokkal megtűzdeljük.

Tovább

2013.03.11.

Kecskesajttal töltött steak

A szalonnát hajszálvékony szletekre vágjuk, a bélszínt felszeleteljük, és az így kapott steakeket középen úgy vagdossuk be, hogy bele tudjuk tölteni a kecskesajtot.

Tovább

2013.03.11.

Kínai spárgás marhahús

A bélszínt vékony csíkokra vágjuk. A wokot erős lángon felforrósítjuk, beletesszük a hőst. A spárgát vékony szeletekre vágjuk, majd a gyömbért és a fokhagymát is apróra vágjuk, a hús mellé tesszük.

Tovább

2013.03.11.

Marhahátszín gombával és habbal

A hússzeletet forró serpenyőbe tesszük, a tetejét vastagon bekenjük mustárral. Borral és olívaolajjal meglocsoljuk, majd alufóliával lefedjük. Mikor az egyik oldala már pirosra sült...

Tovább

2013.03.11.

Marhalábszár sörben

A húst kockárkra vágjik majd olajban sütni kezdjük. Kakukkfűvel, babérlevéllel, sóval, borssal ízesítjük, majd hozzáadjuk a nagyobb kockákra vágott hagymát...

Tovább

2013.03.11.

Nyúlgerinc tésztával

A tésztát kifőzzük. A megtisztított, lehártyázott nyúlgerinceket megmossuk, szárazra töröljük. Egy serpenyőben olívaolajban egészben sütni kezdjük a húst.

Tovább

2013.03.11.

Padlizsános borjúrgu

Egy forró serpenyőben olyvaolajat forrósítunk, a padlizsánt felkozkázzuk és megpirítjuk, közben sóval és borssal ízesítjük, belereszeljük a burgonyát, és gyakran kevergetjük, hogy ne égjen oda.

Tovább

2013.03.11.

Rostélyos gyöngyhagymával

A sajtot lereszeljük, és burgonyapürét a szokott módon elkészítjük. A marhahúst forró serpenyőbe tesszük, tetjét mustárral megkenjük.

Tovább

2013.03.11.

Serpenyős marha parajjal

A rizst kifőzzük. A wokot erős lángon felforrósítjuk, majd az olajat beleöntjük és a szeletekre vágott húst kisütjük benne.

Tovább

2013.03.11.

Steak meleg salátával

A hússzeleteket megkenjük mustárral, sózzuk, borsozzuk és a grillrácsra tesszük, majd olívaolajjal meglocsoljuk. A fokhagymát és a lilahagymát szeletekre, a répát karikára vágjuk, egy serpenyőben olívaolajon megpirítjuk.

Tovább

2013.03.11.

Tatár

A húst éles késsel apróra vágjuk, hogy szinte kenhető pépet kapjunk. Ezután hozzákeverjük a tojássárgáját, a fűszerpaprikát, a mustárt, a vajat, a paradicsompürét...

Tovább

2013.03.11.

Vargányás bélszínszeletek

A bélszín szeleteket szeleteljük, majd bepácoljuk olajal, borssal, mustárral és mustármaggal. A bélszínérmeket forró serpenyőben kisütjük. Mellé lilahagyma-szeleteket teszünk, olajjal meglocsoljuk, sóval, borssal ízesítjük.

Tovább

2013.03.11.

Zöldséges bélszínszeletek

A húst vékony szeletekre vágjuk, majd olajon megpirítjuk, sóval, borssal ízesítjük. A brokkolit leforrázzuk. A cukkinit felszeleteljük, a paprikát kockára, az újhagymát karikára vágjuk, majd hozzáadjuk a húshoz.

Tovább

Információ / Segítség a vásárláshoz

Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal Telefonon: (24) 525-600
Faxon: (24) 525-601
e-mailben: rozmar@rozmar.hu

Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
a legkedvezőbb, nagykereskedelmi és akciós áron vásárolhat!
Nyitva minden munkanap 8-17 óráig

Google térkép
É 47.37 785 fok
K 19.04 436 fok
2310 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5.
Az M0-ás 19-es kilométerszelvényénél
2 percre a Flóra Hungária nagybani virágpiactól

Kiskosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés

Felhasználónév vagy e-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció