Ragadozóknak (húsételek)!2013.03.11.Bélszín argentin mártássalA bélszínt kétujjnyi vastagra felszeleteljük, sóval, borssal fűszerezzük, ezután serpenyőben súly alatt megsütjük, majd félretesszük. 2013.03.11.Bélszín sajttal és parajjalA bélszínt kiterítjük, sóval, borssal ízesítjük, reszelt fokhagymával bedörzsöljük, majd rátesszük a parajleveleket és a sajtot, végül feltekerjük. 2013.03.11.Borjú sajtmártássalA húszeleteket nagyszemú sóval sózzuk, és grillen mindkét oldalukat megsütjük. A rumot felmelegítjük, hozzáadjuk a vajat és a tejszínt. 2013.03.11.Emeletes kebab szendvicsA padlizsánt meghámozzuk, kockára vágjuk, majd olívalolajon sóval, borssal és fokhagymával ízesítve, megpirítjuk. 2013.03.11.Gombás bélszínszeletekA metisztított mogyoróhagymát felkockázzuk. A gombát megmossuk, cikkekre vágjuk. A szeleteket egy serpenyőben kevés olívaolajon elkezdjük sütni, majd hozzáadjuk a gombát. Amikor megfordítjuk a húst, sóval és borssal ízesítjük... 2013.03.11.Káposztás borjúraguEgy repenyőben olívaolajon megfonnyasztjuk a csíkokra vágott káposztát, mellétesszük a kockára vágott húst, majd sóval, borssal ízesítjük. 2013.03.11.Kastély sült hátszínbőlA hátszínt szeletekre vágjuk kiklopfoljuk, sóval, borssal és reszelt fokhagymával ízesítjük. Feltekrejük őket, zsineggel megkötük, a tekercset szalonnacsíkokkal megtűzdeljük. 2013.03.11.Kecskesajttal töltött steakA szalonnát hajszálvékony szletekre vágjuk, a bélszínt felszeleteljük, és az így kapott steakeket középen úgy vagdossuk be, hogy bele tudjuk tölteni a kecskesajtot. 2013.03.11.Kínai spárgás marhahúsA bélszínt vékony csíkokra vágjuk. A wokot erős lángon felforrósítjuk, beletesszük a hőst. A spárgát vékony szeletekre vágjuk, majd a gyömbért és a fokhagymát is apróra vágjuk, a hús mellé tesszük. 2013.03.11.Marhahátszín gombával és habbalA hússzeletet forró serpenyőbe tesszük, a tetejét vastagon bekenjük mustárral. Borral és olívaolajjal meglocsoljuk, majd alufóliával lefedjük. Mikor az egyik oldala már pirosra sült... 2013.03.11.Marhalábszár sörbenA húst kockárkra vágjik majd olajban sütni kezdjük. Kakukkfűvel, babérlevéllel, sóval, borssal ízesítjük, majd hozzáadjuk a nagyobb kockákra vágott hagymát... 2013.03.11.Nyúlgerinc tésztávalA tésztát kifőzzük. A megtisztított, lehártyázott nyúlgerinceket megmossuk, szárazra töröljük. Egy serpenyőben olívaolajban egészben sütni kezdjük a húst. 2013.03.11.Padlizsános borjúrgu
Egy forró serpenyőben olyvaolajat forrósítunk, a padlizsánt felkozkázzuk és megpirítjuk, közben sóval és borssal ízesítjük, belereszeljük a burgonyát, és gyakran kevergetjük, hogy ne égjen oda. 2013.03.11.Rostélyos gyöngyhagymávalA sajtot lereszeljük, és burgonyapürét a szokott módon elkészítjük. A marhahúst forró serpenyőbe tesszük, tetjét mustárral megkenjük. 2013.03.11.Serpenyős marha parajjalA rizst kifőzzük. A wokot erős lángon felforrósítjuk, majd az olajat beleöntjük és a szeletekre vágott húst kisütjük benne. 2013.03.11.Steak meleg salátávalA hússzeleteket megkenjük mustárral, sózzuk, borsozzuk és a grillrácsra tesszük, majd olívaolajjal meglocsoljuk. A fokhagymát és a lilahagymát szeletekre, a répát karikára vágjuk, egy serpenyőben olívaolajon megpirítjuk. 2013.03.11.Vargányás bélszínszeletekA bélszín szeleteket szeleteljük, majd bepácoljuk olajal, borssal, mustárral és mustármaggal. A bélszínérmeket forró serpenyőben kisütjük. Mellé lilahagyma-szeleteket teszünk, olajjal meglocsoljuk, sóval, borssal ízesítjük. 2013.03.11.Zöldséges bélszínszeletekA húst vékony szeletekre vágjuk, majd olajon megpirítjuk, sóval, borssal ízesítjük. A brokkolit leforrázzuk. A cukkinit felszeleteljük, a paprikát kockára, az újhagymát karikára vágjuk, majd hozzáadjuk a húshoz. |
Információ / Segítség a vásárláshoz Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal
Telefonon: (24) 525-600 Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
Google térkép
|
KiskosárA kosár jelenleg üres
Bejelentkezés |