Receptek rákból, kagylóból! Receptsegély telefon: 06/20-5141-072

2013.03.03.

Folyami rák harcsával

A dobókockára vágott harcsahúst a vajon, a karikára vágott, sózott póréhagymával együtt megfutattjuk.

Tovább

2013.03.03.

Hal kagylóval, zöldborsóval

A hagymát felszueleteljük, olyvaoljaon megprítjuk, majd rátesszük a kagylót, hozzáadjuk a babérlevelet és a fokhagymagerezdet. Amikor a kagyló kinyílt, akkor félretesszük.

Tovább

2013.03.03.

Homár citromfűvel

A rizst megpároljuk. Egy nagy lábosban felteszünk vizet forralni, beletesszük a citromfüvet, a babérlevelet, a petrezselymet, majd sóval, borssal ízesítjük...

Tovább

2013.03.03.

Kókuszos királyrák paradicsomal

A rizst megfőzzük. Egy forró serpenyőben kevés olívaolajon a rákot pirítani kezdjük, majd alaposan megsózzuk, megszójruk apróra vágott petrezselyemmel.

Tovább

2013.03.03.

Medvehagymával izesített, töltött rák

A főtt rákok farokrészét letépjük, a mellpáncélt kitisztítjuk és kiöblítjük. A főtt rízst elkeverjük a medvehagymával, a petrezselyemmel és a krémsajttal.

Tovább

2013.03.03.

Paradicsomos kagyló rákfarokkal

A rákokat megmossuk, megtisztítjuk, és hűtőbe félretesszük. A páncéljukat feltesszük főni a csirkealapléban, és 20 perc főzés után leszűrjük, a páncélkokat kidobjuk.

Tovább

2013.03.04.

Polipsaláta

A polipot megtísztítjuk. A kaliforniai paprikát és a hagymát felkarikázzuk, grillrácson vagy serpenyőben megsütjük a polippal együtt A paradicsomokat felkarikázzuk.

Tovább

2013.03.03.

Rákfarok tejszínes mártásban

A garnélákat megtisztítjuk, héját lehúzzuk, majd egy serpenyőben olívaolajon megpirítjuk, mellétesszük ízesítésként a fokhagymageredeket és a babérlevelet.

Tovább

2013.03.03.

Rakott padlizsán rákfarkakkal és mentás paradicsommal

A rákot megmossuk, megtisztítjuk a farkát rajta hagyjuk, és bevágjuk. Hűtőbe félretesszük. A parajt megtisztítjuk, megmossuk.

Tovább

2013.03.03.

Rózsaborsos királyrák

A rákokat megtisztítjuk, majd körbevágjuk, hogy a bennük található sokszor kesernyés ízű barna zsinórt el tudjuk távolítani. Egy serpenyőben megmelegítjük...

Tovább

2013.03.03.

Tenger gyömölcsei saláta

A tenger gyümölcseit előfőzzük sós. citromos, fokhagymás, petrezselymes főzőlében majd leszűrjük. Egy serpenyőben olívaolajat melegítünk, megpirítjuk benne tenger gyümölcseit...

Tovább

2013.03.03.

Tenger gyümölcsei ínyencsaláta

A folhagymát olívaolajon megpirítjuk, babérlevéllel ízesítjük, majd hozzáadjuk a zellerleveleket és az apróra vágott zellerszárat. Hozzáadjuk a kagylót, sóval borssal ízesítjük.

Tovább

2013.03.03.

Vajhal fekete kagylóval

Egy serpenyőben felhevítjük a vajat, beletesszük a halszeleteket. Sóval, borssal, szeletekre vágott fokhagymával és petezselyemmel ízesítjük. Amikor a hal elkészült, akkor félretesszük.

Tovább

2013.03.03.

Zarzuela

Egy nagy lábasban 3-4 liter vízet forralunk, amit a petrezselyem felével, babérlevéllel, sóval, fokhagymával és szeletelt sárgarépával, valamint citrommal ízesítünk, és amibe 3 percig főzzük a homárt.

Tovább

Információ / Segítség a vásárláshoz

Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal Telefonon: (24) 525-600
Faxon: (24) 525-601
e-mailben: rozmar@rozmar.hu

Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
a legkedvezőbb, nagykereskedelmi és akciós áron vásárolhat!
Nyitva minden munkanap 8-17 óráig

Google térkép
É 47.37 785 fok
K 19.04 436 fok
2310 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5.
Az M0-ás 19-es kilométerszelvényénél
2 percre a Flóra Hungária nagybani virágpiactól

Kiskosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés

Felhasználónév vagy e-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció