Szárnyas receptek!2013.03.08.Baconba bújtatott csirkemellA baconszeleteket egymás mellé tesszük és a csirkemellet keresztben ráterítjük. Sóval, borssal, oreganóval és apróra vágott petrezselyemmel megszórjuk. 2013.03.08.Csirke tacóban, paradicsomos salsával
A tortillát megpirítjuk a repenyőben. A csirkemellet kockára vágjuk, majd kevés olívaolajon megpirítjuk, kevés rumot öntünk hozzá, mellétesszük a szeletekre vágott fokhagymát. 2013.03.08.Csirkeszárny sajtos omlettelA csirkeszárnyakat megtisztítjuk, a csontoknál bevágjuk, hegyét eltávolítjuk, alaposan besózzuk, egy kevés olajon súly alatt megsütjük. 2013.03.08.Édes csirke wokbanA rizst kifőzzük, a tojásokat egy keverőtálban habosra keverjük. A csirkemellet csíkokra vágjuk. 2013.03.08.Fényezett csirkesalátaA gyömért és a fokhagymát apróra vágjuk, vagy lereszeljük, majd egy tálban összekeverjük a mustárral, a cukoral, a fehérborral, a szezámolajjal és a szójaszósszal. 2013.03.09.Galambmell csiperkévelA galambmell filéket megszisztítjuk, sóval, borssal ízesítve megsütjük őket, majd kivesszük a serpenyőből. A visszamaradt zsiradékon megpirítjuk a bacont. 2013.03.08.Három sajtszószos, csirkével töltött padlizsánA hagymát apró kocskákra vágjuk, a fokhagymát felszeleteljük és forró olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a kockára vágott csirkemellet, egy egész tojást, a petrezselymet... 2013.03.09.Hawaii csirkeszeletSerpenyőben felforrósítjuk az olajat, hozzáadjuk a kiolvasztott Bonduelle Imperial keveréket, majd erős tűzön megpirítjuk. 2013.03.09.Indiai csirkeEgy mozsárban összetörjük a szezámmagot a vajmákkal, majd egy nagy tálba öntjük, hozzáadjuk a citrom levét és reszelt héját, a reszelt fokhagymát, a mézet, a mákolajat, az őrölt köményt és a karikára vágott chilipaprikákat. 2013.03.08.Kacsamell almával és parajjalAz alamát szeletekre vágjuk, a lencsét megfőzzük. A kacsamellet a bőréig kettévágjuk, kiterítjük, a bőrét is bevagdossuk, hogy jól átsüljön. 2013.03.08.Libacomb birsalmáspürévelA combokat sózzuk, rozmaringgal és reszelt fokhagymával ízesítjük, vizet öntünk alá, és 220 fokra előmelegített sütőben, elkezdjük sütni. 2013.03.08.Libamáj fűszeres piskótánA lisztből és tojássárgájából vajjal, sütőporral, tojásfehérje habbal, fűszerekkel, fokhagymával és kakukkfűvel piskótatésztát készítünk, amit tepsibe öntve sütőben megsütünk. 2013.03.08.Mangós madársaláta szezámoss csirkemellelA csirkemellet csíkokra vágjuk, szezámban megforgatjuk, majd forró olajba tesszük. Amikor kissé megpirult, sóval meghintjük. 2013.03.09.Mézes csirke hibiszkuszos gyümölcsökkelA hibiszkuszos főzetet már korábban elkészítjük, kevés vízben leforrázzuk a szárítoiszkusz virágot, fahéjjal ízesítjük, majd felfőzzük a kimagozott és feldarabolt gyümölcsökkel. 2013.03.08.Narancsos kacsaA kacsát előző nap bepácoljuk, annyi frissen facsart narancslében, amennyi ellepi. Másnap kiveszük a pácból, mézzel, süval és borssal, valamint reszelt narancshéjjal ízesítjük. 2013.03.09.Natúr csirkemell parajsalátávalSerpenyőben kevés olívaolajat melegítünk, majd egészben sütni kezdjük benne a csirkemellet. Sütés közben borssal, sóval, apróra vágott fokhagymával ízesítjük... 2013.03.08.Pulykasteak grillezett libamájjal, szalonnás vörös lencsévelA bacon zsírját kisütjük. Megpirítjuk rajta a pulykaszeleteket, amit előzőleg sóztunk, borsoztunk. A libamájszeleteket a pulyka mellett a serpenyőben elősütjük. 2013.03.08.Serpenyős csirke spárgávalA grapefruitot meghámozzuk, cikkekre vágjuk és kimagozzuk. A csirkemellet vákony csíkokra vágjuk. A forró wokban olajat melegítünk, majd beletesszük a csirkemellet, a grapefruitot és a mandulát, sóval, borssal ízesítjük. 2013.03.09.Szőlős csirkeraguAz édesburgonyát meghámozzuk. A csirkemellet kockára vágjuk, sóval, borssal és kakukkfűvel ízesítjük, majd egy kevés liszttel megszórjuk. 2013.03.09.Szüreti mustos kacsapecsenyeA kacsát kivül-belül megsózzuk, bedörzsöljük törött borssal. Az elmát és a narancsot szeletekre vágjuk, a kacsába töltjük a szőlővel együtt. 2013.03.08.Üvegtésztás libamellsalátaA liba bőrét leszedjük, egy serpenyőben kisütjük a benne lévő zsírt, majd ebben megsütjük az áttört fokhagymával, a reszelt gyömbérrel, a szójaszósszal, a fehérborral, a sóval és a konyakkal pácolt libamelleket. 2013.03.08.Zöldborsó pulykamellA rizst kifőzzük. Az apróra vágott hagymát kevés olajon megpirítjuk, sóval, borssal izesítjük, majd hozzáadjuk a pulykamellet, a zöldborsót és egy kevés vajat, hogy megpárolódjon. 2013.03.09.Zsályás csirkemell sonkávalA szezámmagot egy serpenyőben kevés olajon megpirítjuk. Egy másik serpenyőben megpirítjuk a csíkokra vágott csirkemellet, a darabokra vágott bacont... |
Információ / Segítség a vásárláshoz Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal
Telefonon: (24) 525-600 Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
Google térkép
|
KiskosárA kosár jelenleg üres
Bejelentkezés |