Szárnyas receptek! Receptsegély telefon: 06/20-5141-072

2013.03.08.

Baconba bújtatott csirkemell

A baconszeleteket egymás mellé tesszük és a csirkemellet keresztben ráterítjük. Sóval, borssal, oreganóval és apróra vágott petrezselyemmel megszórjuk.

Tovább

2013.03.08.

Csirke tacóban, paradicsomos salsával

A tortillát megpirítjuk a repenyőben. A csirkemellet kockára vágjuk, majd kevés olívaolajon megpirítjuk, kevés rumot öntünk hozzá, mellétesszük a szeletekre vágott fokhagymát.

Tovább

2013.03.08.

Csirkeszárny sajtos omlettel

A csirkeszárnyakat megtisztítjuk, a csontoknál bevágjuk, hegyét eltávolítjuk, alaposan besózzuk, egy kevés olajon súly alatt megsütjük.

Tovább

2013.03.08.

Édes csirke wokban

A rizst kifőzzük, a tojásokat egy keverőtálban habosra keverjük. A csirkemellet csíkokra vágjuk.

Tovább

2013.03.08.

Fényezett csirkesaláta

A gyömért és a fokhagymát apróra vágjuk, vagy lereszeljük, majd egy tálban összekeverjük a mustárral, a cukoral, a fehérborral, a szezámolajjal és a szójaszósszal.

Tovább

2013.03.09.

Galambmell csiperkével

A galambmell filéket megszisztítjuk, sóval, borssal ízesítve megsütjük őket, majd kivesszük a serpenyőből. A visszamaradt zsiradékon megpirítjuk a bacont.

Tovább

2013.03.08.

Három sajtszószos, csirkével töltött padlizsán

A hagymát apró kocskákra vágjuk, a fokhagymát felszeleteljük és forró olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a kockára vágott csirkemellet, egy egész tojást, a petrezselymet...

Tovább

2013.03.09.

Hawaii csirkeszelet

Serpenyőben felforrósítjuk az olajat, hozzáadjuk a kiolvasztott Bonduelle Imperial keveréket, majd erős tűzön megpirítjuk.

Tovább

2013.03.09.

Indiai csirke

Egy mozsárban összetörjük a szezámmagot a vajmákkal, majd egy nagy tálba öntjük, hozzáadjuk a citrom levét és reszelt héját, a reszelt fokhagymát, a mézet, a mákolajat, az őrölt köményt és a karikára vágott chilipaprikákat.

Tovább

2013.03.08.

Kacsamell almával és parajjal

Az alamát szeletekre vágjuk, a lencsét megfőzzük. A kacsamellet a bőréig kettévágjuk, kiterítjük, a bőrét is bevagdossuk, hogy jól átsüljön.

Tovább

2013.03.08.

Libacomb birsalmáspürével

A combokat sózzuk, rozmaringgal és reszelt fokhagymával ízesítjük, vizet öntünk alá, és 220 fokra előmelegített sütőben, elkezdjük sütni.

Tovább

2013.03.08.

Libamáj fűszeres piskótán

A lisztből és tojássárgájából vajjal, sütőporral, tojásfehérje habbal, fűszerekkel, fokhagymával és kakukkfűvel piskótatésztát készítünk, amit tepsibe öntve sütőben megsütünk.

Tovább

2013.03.08.

Mangós madársaláta szezámoss csirkemellel

A csirkemellet csíkokra vágjuk, szezámban megforgatjuk, majd forró olajba tesszük. Amikor kissé megpirult, sóval meghintjük.

Tovább

2013.03.09.

Mézes csirke hibiszkuszos gyümölcsökkel

A hibiszkuszos főzetet már korábban elkészítjük, kevés vízben leforrázzuk a szárítoiszkusz virágot, fahéjjal ízesítjük, majd felfőzzük a kimagozott és feldarabolt gyümölcsökkel.

Tovább

2013.03.08.

Narancsos kacsa

A kacsát előző nap bepácoljuk, annyi frissen facsart narancslében, amennyi ellepi. Másnap kiveszük a pácból, mézzel, süval és borssal, valamint reszelt narancshéjjal ízesítjük.

Tovább

2013.03.09.

Natúr csirkemell parajsalátával

Serpenyőben kevés olívaolajat melegítünk, majd egészben sütni kezdjük benne a csirkemellet. Sütés közben borssal, sóval, apróra vágott fokhagymával ízesítjük...

Tovább

2013.03.08.

Pulykasteak grillezett libamájjal, szalonnás vörös lencsével

A bacon zsírját kisütjük. Megpirítjuk rajta a pulykaszeleteket, amit előzőleg sóztunk, borsoztunk. A libamájszeleteket a pulyka mellett a serpenyőben elősütjük.

Tovább

2013.03.08.

Serpenyős csirke spárgával

A grapefruitot meghámozzuk, cikkekre vágjuk és kimagozzuk. A csirkemellet vákony csíkokra vágjuk. A forró wokban olajat melegítünk, majd beletesszük a csirkemellet, a grapefruitot és a mandulát, sóval, borssal ízesítjük.

Tovább

2013.03.09.

Szőlős csirkeragu

Az édesburgonyát meghámozzuk. A csirkemellet kockára vágjuk, sóval, borssal és kakukkfűvel ízesítjük, majd egy kevés liszttel megszórjuk.

Tovább

2013.03.09.

Szüreti mustos kacsapecsenye

A kacsát kivül-belül megsózzuk, bedörzsöljük törött borssal. Az elmát és a narancsot szeletekre vágjuk, a kacsába töltjük a szőlővel együtt.

Tovább

2013.03.08.

Üvegtésztás libamellsaláta

A liba bőrét leszedjük, egy serpenyőben kisütjük a benne lévő zsírt, majd ebben megsütjük az áttört fokhagymával, a reszelt gyömbérrel, a szójaszósszal, a fehérborral, a sóval és a konyakkal pácolt libamelleket.

Tovább

2013.03.08.

Zöldborsó pulykamell

A rizst kifőzzük. Az apróra vágott hagymát kevés olajon megpirítjuk, sóval, borssal izesítjük, majd hozzáadjuk a pulykamellet, a zöldborsót és egy kevés vajat, hogy megpárolódjon.

Tovább

2013.03.09.

Zsályás csirkemell sonkával

A szezámmagot egy serpenyőben kevés olajon megpirítjuk. Egy másik serpenyőben megpirítjuk a csíkokra vágott csirkemellet, a darabokra vágott bacont...

Tovább

Információ / Segítség a vásárláshoz

Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal Telefonon: (24) 525-600
Faxon: (24) 525-601
e-mailben: rozmar@rozmar.hu

Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
a legkedvezőbb, nagykereskedelmi és akciós áron vásárolhat!
Nyitva minden munkanap 8-17 óráig

Google térkép
É 47.37 785 fok
K 19.04 436 fok
2310 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5.
Az M0-ás 19-es kilométerszelvényénél
2 percre a Flóra Hungária nagybani virágpiactól

Kiskosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés

Felhasználónév vagy e-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció