Receptek vadakbó!l Receptsegély telefon: 06/20-5141-072

2013.03.04.

Almával töltött fácán

Az előkészített, megtisztítottt fácánok mellét a vékony csíkokra vágott füstölt szalonnával megtűzdeljük.

Tovább

2013.03.04.

Asterix és Obelix kedvence

Vaddisznóhúst szeleteljük, majd kiklopfoljuk. Sóval, borssal és friss kakukkfűvel ízesítjük, majd rátesszük a szeletelt fokhagymát és a bacont.

Tovább

2013.03.04.

Citromos zöldséges fürj

A füjet megtisztítjuk, a szárnya végét levágjuk, majd hosszában félbevágjuk, és egy serpenyőben bőrrel lefelé sütni kezdjük.

Tovább

2013.03.04.

Diós őzragu

Egy serpenyőben olajat forrósítunk, megpirítjuk, majd megdinszteljük benne a finomra vágott hagymát.

Tovább

2013.03.04.

Forraltboros vadkacsa

A vadkacsa zsíros bőrét beirdaljuk, gyengén besózzuk. A fehérbort a szegfűszeggel, 1-2 rúd fahéjjal, málnaecettel, valamint kevés vízzel összekerjük, borssal ízesítjük, és beletesszük az előkészített kacsamelleket.

Tovább

2013.03.04.

Fürj szarvasgombával

A fürjeket darabjaira szedjük, kevés olívaolajon serpenyőben meggrillezzük, sóval és durvára tört zöldborssal ízesítjük.

Tovább

2013.03.04.

Gyümölcsös szarvasgerinc

A szarvashúst felszeleteljük. Serpenyőben olajat forrósítunk, elkezdjük sütni a szarvasszeleteket, közben borssal és szegfűszeggel ízesítjük.

Tovább

2013.03.04.

Kucsmagombás nyúlgerinc

A szalonnát egy serpenyőben kiolvasztjuk. A nyúlgerincet lehártyázzuk, kisujjnyi vastag szeletekre vágjuk. A szeletek egyik oldalát borssal, kakukkfűvel és fokhagymásóval ízesítjük.

Tovább

2013.03.04.

Narancsos szarvas hátszín

A hátszínt bepácoljuk mustárba és olajba, majd állni hagyjuk pár órán keresztül. Egy serpenyőben felolvasztjuk a zsírt, megfuttatjuk benne az egész fokhagymagerezdeket, beletesszük a húst.

Tovább

2013.03.04.

Rókagombás rizottó

A rizst hagymával, babérlevéllel és fokhagymával ízesített csontlében megfőzzük. A margarint serpenyőben felforrósítjuk, megfuttatjuk benne az apróra vágott hagymát, sóval, borssal ízesítjük, majd hozzáadjuk a mogyórót és a mandulát.

Tovább

2013.01.23.

Szarvaskaraj sáfrányos csicsókával és súfnudlival

A dámszarvasborjú-karajt lehártyázom, sózom, borsozom és frissen tört borókabogyóval ízesítem. Szobahőmérsékleten hagyom állni a fűszerezett húst, míg a csicsókát készítem.

Tovább

2013.03.04.

Szegfűgomba tésztával

A tésztát egy percre leforrázzuk, majd lecsepegtetjük, félretesszük. A gyömbért finomra vágjuk, a fokhagymát összezúzzuk, a gombát felszeleteljük. Vajat forrósítunk egy serpenyőben, majd beletesszük a gombát, a gyömbért és a fokhagymát.

Tovább

2013.03.04.

Vaddisznó gombával

A karajt kicsontozva 1 cm vadtag csíkokra vágjuk. A füstölt szalonnát apró kockákra vágjuk, zsírját kiolvaasztjuk, hozzáadjuk a cikkekre vágott hagymát...

Tovább

2013.03.04.

Vadnyúl zöldségekkel

A nyúlgerincet megmossuk, kicsontozzuk, a hártyáit is eltávolítjuk. A húst négy részre daraboljuk, meghintjük a kakukkfűvel, a darált borssal, és letakarva hűtőbe tesszük.

Tovább

2013.03.04.

Vadnyúlpástétom kacsamájjal

Egy serpenyőben kipirítjuk a felkockázott szalonna zsírját. A hagymát felkockázzuk, megpirítjuk a szalonna zsírján.

Tovább

2013.03.04.

Vargányás gombakrémleves

A megtisztított gombát megmossuk, finomra vágjuk, néhány fejet nagyobb darabokra vágunk.

Tovább

2013.03.04.

Viczay fővadász kedvence zsemlegombóccal. Szarvas hátszínből.

A szarvashátszínt megtísztítjuk, a 3 gerezd lereszelt fokhagymával, borssal, kakukkfűvel, őrölt babérral, borókabogyóval és borsikafűvel ízesítjük, és fóliába tekerve 2-3 napig érleljük.

Tovább

Információ / Segítség a vásárláshoz

Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal Telefonon: (24) 525-600
Faxon: (24) 525-601
e-mailben: rozmar@rozmar.hu

Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
a legkedvezőbb, nagykereskedelmi és akciós áron vásárolhat!
Nyitva minden munkanap 8-17 óráig

Google térkép
É 47.37 785 fok
K 19.04 436 fok
2310 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5.
Az M0-ás 19-es kilométerszelvényénél
2 percre a Flóra Hungária nagybani virágpiactól

Kiskosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés

Felhasználónév vagy e-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció