Bárány barackpürével

2013.03.10.

Hozzávalók:

  • 2 db hálóba kötött lapocka a rozmártól
  • 2 üveg barackbefőtt
  • 1 csokor friss menta
  • só, bors
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 db sárgarépa
  • 1 db zeller
  • 1 db petrezselyemgyökér
  • 4 db vöröshagyma
  • 1 kg burgonya
  • borsikafű, zsálya, kakukkfű

Elkészítés

A lapockát sóssuk, borsozzuk, durvára vágott zsályával, borsikafűvel, kakukkfűvel és fokhagymával kívül-belül ízesítjük, majd zöldségágyra helyezve sűtőben sütjük készre. A zöldségágyhoz a zöldségeket karikákra, illetve kis kockákra vágjuk. A barackot a mentával és pár karika répával leturmixoljuk. Az elkészült sült húst barackpürével tálaljuk.

Kapcsolódó termékek

Báránylapocka hálóba töltve (rollbraten)

5 359 Ft Kisker ár/kg 4 220 Ft + áfa
8 843 Ft Rendelési egység1,65kg
Súly változó1,5-1,8kg
A termék jelenleg nincs készleten
vagy nem megvásárolható
részletek

Információ / Segítség a vásárláshoz

Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal Telefonon: (24) 525-600
Faxon: (24) 525-601
e-mailben: rozmar@rozmar.hu

Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
a legkedvezőbb, nagykereskedelmi és akciós áron vásárolhat!
Nyitva minden munkanap 8-17 óráig

Google térkép
É 47.37 785 fok
K 19.04 436 fok
2310 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5.
Az M0-ás 19-es kilométerszelvényénél
2 percre a Flóra Hungária nagybani virágpiactól

Kiskosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés

Felhasználónév vagy e-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció