Bárány French racks erdei gombás tagliatellével

2013.05.08.

Hozzávalók:


30 dkg Bárány French racks (bárány gerinc csontos)
20 dkg erdei gomba keverék
15 dkg tagliatelle
Olívaolaj, só, bors, kakukkfű, rozmaring (lehetőség szerint friss zöldfűszerekkel)

A csontos bárány gerincet, fűszerezem, olíva olajon a fűszeres húst serpenyőben, nagy lángon, oldalanként elősütöm, amíg kéreg nem keletkezik rajta (ca. 5 perc). Előmelegített 180 c fokos sütőben még további 10-15 percig sütöm. Ahogy szereti Ön: Medium – Rouge - vagy jól átsütve. Sütés után 2-3 percig letakarva pihentetjük a húst.
Az erdei gombát kevés olíva olajon, nagy szemű sóval megszórva lepirítóm, zöldfűszerekkel megszórom és hozzáadom a megfőzött tagliatellét (széles metélt).

Kapcsolódó termékek

Báránygerinc "french racks"

13 830 Ft Kisker ár/kg 10 890 Ft + áfa
13 830 Ft Rendelési egység1kg
Súly változó1-1kg
kg Ft
részletek

Báránygerinc Mutton "french racks"

7 988 Ft Kisker ár/kg 6 290 Ft + áfa
9 985 Ft Rendelési egység1,25kg
Súly változó1-1,5kg
kg Ft
részletek

Vargányás erdeigomba-keverék

1 969 Ft Kisker ár/kg 1 550 Ft + áfa
1 969 Ft Rendelési egység1kg
Súly változó1-1kg
kg Ft
részletek

Koch Taglietelle 5 kg

1 511 Ft Kisker ár/kg 1 190 Ft + áfa
7 557 Ft Rendelési egység5kg
Súly változó5-5kg
kg Ft
részletek

Információ / Segítség a vásárláshoz

Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal Telefonon: (24) 525-600
Faxon: (24) 525-601
e-mailben: rozmar@rozmar.hu

Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
a legkedvezőbb, nagykereskedelmi és akciós áron vásárolhat!
Nyitva minden munkanap 8-17 óráig

Google térkép
É 47.37 785 fok
K 19.04 436 fok
2310 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5.
Az M0-ás 19-es kilométerszelvényénél
2 percre a Flóra Hungária nagybani virágpiactól

Kiskosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés

Felhasználónév vagy e-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció