Bárány húspogácsák juhtúrós salátával

2013.03.10.

Hozzávalók:

  • 40 dkg darált báránycomb csont nélkül
  • 20 dkg marhahús
  • bors
  • fűszerpaprika
  • olívaolaj
  • 1 fej llilahagyma
  • 3 db különböző színű kaliforniai paprika
  • 1 üveg olívabogyó
  • 10 dkg juhtúró
  • rozmaring
  • bazsalikom
  • kakukkfű
  • 1 dl fehérbor
  • 2 dl joghurt
  • 1 csokor petrezselyem

Elkészítés

A három színű kaliforniai parikákat, a lilahagymát nagyobb kockákra vágjuk, és egy nagy keverőtálba tesszük. Hozzáadjuk a darált húst, az olívabogyót, a rozmaringot, a bazsalikomot, a kakukkfüvet, majd sóval és borssal ízesítjük, végül alaposan összedolgozzuk. Nagyobb húspogácsákat formázunk, amelyeket forró olajban sütni kezdünk. Amikor pirulni kezd, felöntjük a fehérborral, megszórjuk pirospaprikával, és fedő alatt tovább pároljuk.

Egy tálra rámorzsoljuk a túrót, rátesszük a megmaradt olívabogyót, paprikát, hagymát. Az így kapott saláta tetejére ráhelyezzük az elkészült húspogácsákat, megöntözzük joghurttal, alaposan megszórjuk petrezselyemmel.

Kapcsolódó termékek

Báránycomb csont nélkül

4 509 Ft Kisker ár/kg 3 550 Ft + áfa
7 890 Ft Rendelési egység1,75kg
Súly változó1,5-2kg
kg Ft
részletek

Információ / Segítség a vásárláshoz

Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal Telefonon: (24) 525-600
Faxon: (24) 525-601
e-mailben: rozmar@rozmar.hu

Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
a legkedvezőbb, nagykereskedelmi és akciós áron vásárolhat!
Nyitva minden munkanap 8-17 óráig

Google térkép
É 47.37 785 fok
K 19.04 436 fok
2310 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5.
Az M0-ás 19-es kilométerszelvényénél
2 percre a Flóra Hungária nagybani virágpiactól

Kiskosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés

Felhasználónév vagy e-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció