Bárányborda spárga duett

2013.03.10.

Hozzávalók:

  • 70 dkg bárányborda
  • 30 dkg spárga
  • só, sukor
  • ravioli
  • Paradicsom salsa:
  • paradicsom
  • só, bors
  • hagyma
  • balzsamecet

Elkészítés

A bordát a csontok közötti bevágva szeleteljük. Egy serpenyőben olívaolajat hevítünk, majd megpirítjuk benne a bordákat. Sütés közben sóval, borssal, reszelt fokhagymával és rozmaringgal ízesítjük.

A párgát meghámozzuk, megfőzzük, majd ha megfőtt, feldaraboljuk. olit szintén megőzzük. A bordákat a spárgára és a raviolira téve tálaljuk.

A paradicsomot és a hagymát felkockázuk, sóval, borssal ízestítjük, meglocsoljuk egy kevés balzsamecettel. A bordát ezzel a paradicsom-salsábal tálaljuk.

Információ / Segítség a vásárláshoz

Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal Telefonon: (24) 525-600
Faxon: (24) 525-601
e-mailben: rozmar@rozmar.hu

Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
a legkedvezőbb, nagykereskedelmi és akciós áron vásárolhat!
Nyitva minden munkanap 8-17 óráig

Google térkép
É 47.37 785 fok
K 19.04 436 fok
2310 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5.
Az M0-ás 19-es kilométerszelvényénél
2 percre a Flóra Hungária nagybani virágpiactól

Kiskosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés

Felhasználónév vagy e-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció