Báránycom fokhagymás ceruzababbal, juhtúrós puliszkával

2013.03.09.

Hozzávalók:

  • 4 db szeletelt báránycomb
  • egész rózsabors
  • 40 dkg ceruzabab
  • 25 dkg bacon
  • 5 dkg juhtúró
  • 20 dkg kukoricadara
  • 7 dl tej
  • olívaolaj

Elkészítés

A bárányszeletek mindkét oldalát súly alatt megpirítjuk. Durvára tört rózsaborssal és tört fokhagymával ízesítjük, majd friss rozmaringgal fűszerezzük. A leforrázott ceruzababot a baconszeletekbe csavarjuk, a hajtással lefelé a serpenyőbe tesszük, majd 3-4 perc elteltével megordítjuk. Ha szükséges, tegyünk rá fedőt!

Polenta: a tejet felforraljuk, sóval, borssal ízesítjük, kukoricadarát folyamatos kevergetés mellett fozzáöntjük. Miután besűrűsödött, gyorsan kifolpackozott formába nyomkodjuk, majd kihűtjük.

Kapcsolódó termékek

Báránycomb csont nélkül

4 509 Ft Kisker ár/kg 3 550 Ft + áfa
7 890 Ft Rendelési egység1,75kg
Súly változó1,5-2kg
kg Ft
részletek

Báránycomb csontos, szeletelt (steak)

7 049 Ft Kisker ár/kg 5 550 Ft + áfa
2 819 Ft Rendelési egység0,4kg
Súly változó0,3-0,5kg
kg Ft
részletek

Információ / Segítség a vásárláshoz

Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal Telefonon: (24) 525-600
Faxon: (24) 525-601
e-mailben: rozmar@rozmar.hu

Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
a legkedvezőbb, nagykereskedelmi és akciós áron vásárolhat!
Nyitva minden munkanap 8-17 óráig

Google térkép
É 47.37 785 fok
K 19.04 436 fok
2310 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5.
Az M0-ás 19-es kilométerszelvényénél
2 percre a Flóra Hungária nagybani virágpiactól

Kiskosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés

Felhasználónév vagy e-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció