Báránycomb sörben párolt zöldségekkel

2013.03.09.

Hozzávalók:

  • 4 szelet báránycomb (csontos szeletelt steak)
  • 4 db paradicsom
  • 1 csokor petrezselyem
  • 2 db cukkini
  • 1 fej hagyma
  • 1 db padlizsán
  • 1 dl sör
  • olavaolaj
  • só, bors

Elkészítés

A combszeleteket grillen, súly alatt készre sütjük. Egy kisebb tálban összekeverjük az olívaolajat az apróra vágott petrezselyem zöldjével, sóval és borssal ízesítjük. Az így kapott páccal kenegetjük a grillrácsra tett bárányhúst.

A padlizsán és a hagymát kockárka vágjuk, majd kevés olívaolajon megpirítjuk, sörrel leöntjük. A grillrácsról áttesszük a húst a serpenyőbe, hogy a sör gőzében puhítsuk tovább.

A paradicsomot cikkekre, a cukkinit kockákra vágjuk és a hús mellé téve készre pároljuk. Az elkészült hússzeleteket a zöldséges raguval tálaljuk.

Kapcsolódó termékek

Báránycomb csontos, szeletelt (steak)

7 049 Ft Kisker ár/kg 5 550 Ft + áfa
2 819 Ft Rendelési egység0,4kg
Súly változó0,3-0,5kg
kg Ft
részletek

Báránycomb csont nélkül

4 509 Ft Kisker ár/kg 3 550 Ft + áfa
7 890 Ft Rendelési egység1,75kg
Súly változó1,5-2kg
kg Ft
részletek

Információ / Segítség a vásárláshoz

Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal Telefonon: (24) 525-600
Faxon: (24) 525-601
e-mailben: rozmar@rozmar.hu

Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
a legkedvezőbb, nagykereskedelmi és akciós áron vásárolhat!
Nyitva minden munkanap 8-17 óráig

Google térkép
É 47.37 785 fok
K 19.04 436 fok
2310 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5.
Az M0-ás 19-es kilométerszelvényénél
2 percre a Flóra Hungária nagybani virágpiactól

Kiskosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés

Felhasználónév vagy e-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció