Báránycomb zöldségraguval

2013.03.09.

Hozzávalók:

  • 4 db báránycomb steak a rozmártól
  • 2 dl olívalolaj
  • 2 db cukkini
  • 2 db padlizsán
  • 6 db paradicsom
  • 6 gerezd fokhagyma
  • friss rozmaring
  • friss zsálya
  • friss tárkony
  • só, bors
  • 2 evőkanál méz
  • 1 evőkanál reszelt gyömbér

Elkészítés

A steaket serpenyőben, zsíradék nélkül megsütjük. Az első oldalt 2-3 percig súly alatt sütjük, aztán megfordítjuk, ekkor adunk hozzá egy kevés olajat, valamint fűszerezzük, majd további 5-6 percig sütjük. A padlizsánt felkockázzuk és a cikkekre vágott paradicsommal együtt a serpenyőbe tesszük akkor, amikor megfordítjuk a húst. Salátát készítünk: a cukkinit felkockázzuk, egy keverőtálba tesszük, olívaolajjal, rozmaringgal, sóval, reszelt fokhagymával, mézzel és reszelt gyömbérrel ízesítjük.

Kapcsolódó termékek

Báránycomb csont nélkül

4 509 Ft Kisker ár/kg 3 550 Ft + áfa
7 890 Ft Rendelési egység1,75kg
Súly változó1,5-2kg
kg Ft
részletek

Báránycomb csontos, szeletelt (steak)

7 049 Ft Kisker ár/kg 5 550 Ft + áfa
2 819 Ft Rendelési egység0,4kg
Súly változó0,3-0,5kg
kg Ft
részletek

Információ / Segítség a vásárláshoz

Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal Telefonon: (24) 525-600
Faxon: (24) 525-601
e-mailben: rozmar@rozmar.hu

Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
a legkedvezőbb, nagykereskedelmi és akciós áron vásárolhat!
Nyitva minden munkanap 8-17 óráig

Google térkép
É 47.37 785 fok
K 19.04 436 fok
2310 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5.
Az M0-ás 19-es kilométerszelvényénél
2 percre a Flóra Hungária nagybani virágpiactól

Kiskosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés

Felhasználónév vagy e-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció