Báránycomb zöldségraguval
2013.03.09.
Hozzávalók: | |
| |
Elkészítés | |
A steaket serpenyőben, zsíradék nélkül megsütjük. Az első oldalt 2-3 percig súly alatt sütjük, aztán megfordítjuk, ekkor adunk hozzá egy kevés olajat, valamint fűszerezzük, majd további 5-6 percig sütjük. A padlizsánt felkockázzuk és a cikkekre vágott paradicsommal együtt a serpenyőbe tesszük akkor, amikor megfordítjuk a húst. Salátát készítünk: a cukkinit felkockázzuk, egy keverőtálba tesszük, olívaolajjal, rozmaringgal, sóval, reszelt fokhagymával, mézzel és reszelt gyömbérrel ízesítjük. |
Kapcsolódó termékek |
Információ / Segítség a vásárláshoz Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal
Telefonon: (24) 525-600 Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
Google térkép
|
KiskosárA kosár jelenleg üres
Bejelentkezés |