Báránycsülök zöldséges raguval, tócsnival

2013.03.09.

Hozzávalók:

  • 4 db báránycsülök a rozmártól
  • olívaolaj, só. bors
  • rozmaring
  • 1 db padlizsán
  • 1 db cukkini
  • 15 dkg sárgarépa
  • koriander
  • 5 dkg petrezselyemgyökér
  • 50 dkg burgonya
  • 1 db hámozott konzervparadicsom
  • 1 db paradicsompüré
  • őrölt szegfűszeg
  • 2 db zeller
  • liszt, tojás
  • 1 csokor petrezselyem
  • 2 fej hagyma
  • 2 gerezd fokhagyma

Elkészítés

A báránycsülköket előkészítjük: borssal, rozmaringgal pácoljuk. A csülköt sózzuk, majd mindkét oldalát megpirítjuk serpenyőben. A hagymát cikkekre vágjuk, a padlizsánt kockákra, és a hús mellé tesszük. Fokhagymával, rozmaringgal, petrezselyemmel és babérlevéllel ízesítjük. Miután összeforraltuk, friss koriandert, valamint szegfűszeget adunk hozzá. Hozzáadjuk a tetszőleges formára vágott sárgarépát, zellert és petrezselyemgyökeret, a tetejére öntjük a paradicsompürét, hogy serpenyő aljához érve ne égjen meg. Így pároljuk együtt a húst a zöldségekkel, míg meg nem puhulnak. Időközben a darabolt paradicsomot, a kis méretű gombafejeket és a cukkinit is hozzzáadjuk. (De csak a párolás vége felé, mert hamar megpuhulnak. Még legyen idejük levet ereszteni.) Párolás közben fehérbort öntünk alá, és ha szükséges, olívaolajat. McCain tócsnival tálaljuk.

Információ / Segítség a vásárláshoz

Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal Telefonon: (24) 525-600
Faxon: (24) 525-601
e-mailben: rozmar@rozmar.hu

Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
a legkedvezőbb, nagykereskedelmi és akciós áron vásárolhat!
Nyitva minden munkanap 8-17 óráig

Google térkép
É 47.37 785 fok
K 19.04 436 fok
2310 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5.
Az M0-ás 19-es kilométerszelvényénél
2 percre a Flóra Hungária nagybani virágpiactól

Kiskosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés

Felhasználónév vagy e-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció