Báránykaraj spárgaraguva

2013.03.10.

Hozzávalók:

  • 4 db báránygerinc
  • 60 dkg zöldspárga
  • 20 dkg eper
  • 1 csokor rozmaring
  • 1 csokor petrezselyem
  • 60 dkg újburgonya
  • 4 szelet pármai sonka
  • olívaolaj

Elkészítés

A báránygerincet felszeleteljük kiklopfoljuk, majd a grillen súly alatt megsütjük, közben olívaolajjal megöntözzük.

A spárgát megtsiztítjuk, gőz felett megpuhítjuk. A szárát darabokra vágjuk, levest készítünk belőle. A pármai sonkát apróra vágjuk, a levesbe tesszük és törött borssal, rozmaringgal ízesítjük. Az epret szeletekre vágjuk, a levesbe tesszük.

A húst sóval, borssal és kaukkfűvel ízesítjük, majd sült petrezselymes burgonyával és a spárgás-epres lével leöntve tálaljuk. A spárgafejeket díszítéskén melétesszük.

Kapcsolódó termékek

Báránygerinc "french racks"

13 849 Ft Kisker ár/kg 10 905 Ft + áfa
13 849 Ft Rendelési egység1kg
Súly változó1-1kg
kg Ft
részletek

Báránygerinc Mutton "french racks"

7 998 Ft Kisker ár/kg 6 298 Ft + áfa
9 998 Ft Rendelési egység1,25kg
Súly változó1-1,5kg
kg Ft
részletek

Információ / Segítség a vásárláshoz

Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal Telefonon: (24) 525-600
Faxon: (24) 525-601
e-mailben: rozmar@rozmar.hu

Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
a legkedvezőbb, nagykereskedelmi és akciós áron vásárolhat!
Nyitva minden munkanap 8-17 óráig

Google térkép
É 47.37 785 fok
K 19.04 436 fok
2310 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5.
Az M0-ás 19-es kilométerszelvényénél
2 percre a Flóra Hungária nagybani virágpiactól

Kiskosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés

Felhasználónév vagy e-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció