Báránykaraj spárgaraguva
2013.03.10.
Hozzávalók: | |
| |
Elkészítés | |
A báránygerincet felszeleteljük kiklopfoljuk, majd a grillen súly alatt megsütjük, közben olívaolajjal megöntözzük. A spárgát megtsiztítjuk, gőz felett megpuhítjuk. A szárát darabokra vágjuk, levest készítünk belőle. A pármai sonkát apróra vágjuk, a levesbe tesszük és törött borssal, rozmaringgal ízesítjük. Az epret szeletekre vágjuk, a levesbe tesszük. A húst sóval, borssal és kaukkfűvel ízesítjük, majd sült petrezselymes burgonyával és a spárgás-epres lével leöntve tálaljuk. A spárgafejeket díszítéskén melétesszük. |
Kapcsolódó termékek |
Információ / Segítség a vásárláshoz Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal
Telefonon: (24) 525-600 Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
Google térkép
|
KiskosárA kosár jelenleg üres
Bejelentkezés |