Bárányszelet padlizsánnal

2013.03.10.

Hozzávalók:

  • 80 dkg bárányborda
  • 60 dkg padlizsán
  • 2 g fokhagyma
  • 1 dl fehérbor
  • 4 evőkanál olívaolaj
  • só, bors
  • rozmaring
  • 2 adag McCain burgonyakrokett

Elkészítés

A McCain krokettet 215 fokos légkeveréses sütőben 2-3 perc alatt megsütjük. A báránybordát szeletekre vágjuk, olaj nélkül hirtelen, súly alatt megsütjük egy serpenyőben. A padlizsánt meghámozzuk, felkockázzuk, a fokhagymát és a rozmaringot apróra vágjuk, majd hozzáadjuk a húshoz. Fehérborral megöntözzük, sózzuk, borsozzuk és egy kevés olívaolajat öntünk alá, majd készre sütjük. Az elkészült húst a padlizsánnal tányérra tesszük, burgonyakrokettel tálaljuk.

Információ / Segítség a vásárláshoz

Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal Telefonon: (24) 525-600
Faxon: (24) 525-601
e-mailben: rozmar@rozmar.hu

Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
a legkedvezőbb, nagykereskedelmi és akciós áron vásárolhat!
Nyitva minden munkanap 8-17 óráig

Google térkép
É 47.37 785 fok
K 19.04 436 fok
2310 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5.
Az M0-ás 19-es kilométerszelvényénél
2 percre a Flóra Hungária nagybani virágpiactól

Kiskosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés

Felhasználónév vagy e-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció