Bélszín argentin mártással

2013.03.11.

Hozzávalók:

  • 60 dkg bélszín
  • 20 dkg natúr zsíros krémsajt
  • 10 dkg juhtúró
  • 1 db erős paprika
  • 10 dkg gomba
  • 4-5 gerezd fokahagyma
  • 4 evőkanál olaj
  • só, bors
  • vegyes saláta (galambbegy, lollo rosso,
  • lollo verde, stb.)
  • 6 db paradicsom

Elkészítés

A bélszínt kétujjnyi vastagra felszeleteljük, sóval, borssal fűszerezzük, ezután serpenyőben súly alatt megsütjük, majd félretesszük. A paradicsomot és a gombát cikkekre vágjuk, a visszamaradt zsiradékon mefonnyasztjuk.

Egy kisebb tálban összekeverjük a krémsajtot, a juhtúrót, a borsot, a zúzott fokhagymát és a paradicsomokat kibelezzük, a krémet beletöltjük. A salátát összekeverjük az olajon megfonnyasztott gombával és a paradicsommal. Tálaláskor a salátára helyezzük az elkészült húst, mellé tesszük a töltött paradicsomokat.

Kapcsolódó termékek

Marhabélszín 1,8 kg+, érlelt fagyasztott

8 458 Ft Kisker ár/kg 6 660 Ft + áfa
16 071 Ft Rendelési egység1,9kg
Súly változó1,8-2kg
kg Ft
részletek

Előhűtött marhabélszín 1,8 +

13 462 Ft Kisker ár/kg 10 600 Ft + áfa
25 578 Ft Rendelési egység1,9kg
Súly változó1,8-2kg
A termék jelenleg nincs készleten
vagy nem megvásárolható
részletek

Információ / Segítség a vásárláshoz

Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal Telefonon: (24) 525-600
Faxon: (24) 525-601
e-mailben: rozmar@rozmar.hu

Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
a legkedvezőbb, nagykereskedelmi és akciós áron vásárolhat!
Nyitva minden munkanap 8-17 óráig

Google térkép
É 47.37 785 fok
K 19.04 436 fok
2310 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5.
Az M0-ás 19-es kilométerszelvényénél
2 percre a Flóra Hungária nagybani virágpiactól

Kiskosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés

Felhasználónév vagy e-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció