Borjú sajtmártással

2013.03.11.

Hozzávalók:

  • 4 szelet borjú bélszín a Rozmártól
  • olívaólaj
  • bors

Sajtmártáshoz:

  • 10 dkg márványsajt
  • 1 dl tejszín
  • 10 dkg vaj
  • fehérbors, só

Elkészítés

A húszeleteket nagyszemú sóval sózzuk, és grillen mindkét oldalukat megsütjük. A rumot felmelegítjük, hozzáadjuk a vajat és a tejszínt. Összemelegítjük, majd hozzáadjuk a felaprított petrezselymet. Sóval és fehérborssal ízesítjük, végül hozzáadjuk a márványsajtot is. Összeforraljuk és a kész mártást a hús mellé tálaljuk.

Kapcsolódó termékek

Borjúlapocka csont nélkül

3 797 Ft Kisker ár/kg 2 990 Ft + áfa
24 682 Ft Rendelési egység6,5kg
Súly változó6-7kg
kg Ft
részletek

Tejes holland borjúcomb 4/4, csont nélkül

5 906 Ft Kisker ár/kg 4 650 Ft + áfa
20 669 Ft Rendelési egység3,5kg
Súly változó3-4kg
kg Ft
részletek

Információ / Segítség a vásárláshoz

Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal Telefonon: (24) 525-600
Faxon: (24) 525-601
e-mailben: rozmar@rozmar.hu

Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
a legkedvezőbb, nagykereskedelmi és akciós áron vásárolhat!
Nyitva minden munkanap 8-17 óráig

Google térkép
É 47.37 785 fok
K 19.04 436 fok
2310 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5.
Az M0-ás 19-es kilométerszelvényénél
2 percre a Flóra Hungária nagybani virágpiactól

Kiskosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés

Felhasználónév vagy e-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció