Citromos-mákos krumpli hallal
2013.03.10.
Hozzávalók: | |
| |
Elkészítés | |
A burgonyát meghámozzuk, majd felkockázzuk, vízben megfőzzük. A halat megtisztítjuk, olívaolajjal megöntözzük, sóval, borssal ízesítjük, és egy tűzálló tálba téve sütőben megsütjük. Egy serpenyőben felforrósítjuk a mákolajat, majd pirítani kezdjük benne a főtt burgonyát. Közben hozzáadjuk a cikkekre vágott citromot. A fokhagymát apróra, a rozmaringot durvára vágjuk, majd a mákkal együtt a burgonyához adjuk, az egészet további 5 percig pirítjuk. A fetát felkockázzuk, majd a burgonyához keverjük. |
Kapcsolódó termékek |
Információ / Segítség a vásárláshoz Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal
Telefonon: (24) 525-600 Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
Google térkép
|
KiskosárA kosár jelenleg üres
Bejelentkezés |