Citromos zöldséges fürj
2013.03.04.
Hozzávalók: | |
| |
Elkészítés | |
A füjet megtisztítjuk, a szárnya végét levágjuk, majd hosszában félbevágjuk, és egy serpenyőben bőrrel lefelé sütni kezdjük. Rozmaringgal és sóval ízesítjük, hozzáadjuk a citrom lereszelt héját, és kb. 2 evőkanálnyi reszelt gyömbért. A hagymát fijnomra vágjuk, a fürjhöz adjuk, majd prés vagy súly alatt megsütjük. Közben apróra vágjuk a petezselymet, cikkekre avágjuk a gombát, s mikor megfordítjuk a fürjet, mindezt hozzáadjuk. Serpenyőben készre sütjük. |
Kapcsolódó termékek |
Információ / Segítség a vásárláshoz Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal
Telefonon: (24) 525-600 Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
Google térkép
|
KiskosárA kosár jelenleg üres
Bejelentkezés |