Emeletes kebab szendvics

2013.03.11.

Hozzávalók:

  • 60 dkg borjúcomb
  • 1 db padlizsán
  • 2 db paradicsom
  • 2 db paprika
  • 20 dkg zölborsó
  • 20 dkg zöldbab
  • 8db pitatészta
  • 4 evőkanál ecetes gyöngyhagyma
  • 1 csokor kapor
  • 5 gerezd fokhagyma
  • olívaolaj
  • só, bors

Hozzávalók:

A padlizsánt meghámozzuk, kockára vágjuk, majd olívalolajon sóval, borssal és fokhagymával ízesítve, megpirítjuk. A kaprot apróra, a paprikát kockákra, a fokhagymát szeletekre, a zöldbabot darabokra vágjuk, a padlizsánhoz adjuk.

Egy másik serpenyőben kevés olívaolajon megpirítjuk az apróra vágott borjúhúst, hozzáadva a zöldborsót és a gyöngyhagymát. A pitát kettévágjuk, rárakuk a zöldbabos-padlizsános ragut, erre ráteszünk még egy réteg pitatésztát, majd ráhelyezzük a húsoszöldborsós ragut. Ezt addig folytatjuk, ameddig el nem fogynak az alapanyagok. Az elmeletes szendvicset paradicsomkarikával díszítjük.

Kapcsolódó termékek

Tejes holland borjúcomb 4/4, csont nélkül

5 632 Ft Kisker ár/kg 4 435 Ft + áfa
19 714 Ft Rendelési egység3,5kg
Súly változó3-4kg
A termék jelenleg nincs készleten
vagy nem megvásárolható
részletek

Információ / Segítség a vásárláshoz

Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal Telefonon: (24) 525-600
Faxon: (24) 525-601
e-mailben: rozmar@rozmar.hu

Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
a legkedvezőbb, nagykereskedelmi és akciós áron vásárolhat!
Nyitva minden munkanap 8-17 óráig

Google térkép
É 47.37 785 fok
K 19.04 436 fok
2310 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5.
Az M0-ás 19-es kilométerszelvényénél
2 percre a Flóra Hungária nagybani virágpiactól

Kiskosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés

Felhasználónév vagy e-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció