Fogasszeletek fehérboros-gombás martással
2013.03.10.
Hozzávalók: | |
| |
Elkészítés | |
A fogast kifilézzük, besózzuk, majd lisztben megforgatjuk. Egy srpenyőben forró olajban mindkét oldalát kisütjük, sütés közben sóval,borssal ízesítjük, majd súlyt helyezünk rá. A fokhagymát felszeleteljük, az újhagymát darabokra vágjuk és a hal mellé tesszük, végül kevés fehérborral megöntözzük, Mikor elkészült, akkor tálra tesszük. A visszamaradt zsiradékon megpirítjuk a gombát, majd felöntjük tejszínnel és összeforraljuk. Sóval és borssal ízesítjük, mellétesszük a maradék szeletekre vágott fokhagymát és újhagymát, majd belefacsarjuk a citrom levét. Az elkészült halat a gombás raguval tálaljuk. Paradicsommal és citromkarikával díszítjük. |
Kapcsolódó termékek |
Információ / Segítség a vásárláshoz Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal
Telefonon: (24) 525-600 Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
Google térkép
|
KiskosárA kosár jelenleg üres
Bejelentkezés |