Folyami rák harcsával

2013.03.03.

Hozzávalók:

  • 25 előfőzött folyamirák
  • 250 g harcsafilé
  • 800 g morzsolt kukorica
  • 1 szál póréhagyma
  • csilipaprika
  • 100 g vaj
  • 1 csokor petrezselyem
  • 2 szem zöldcitrom
  • 2 evőkanál kukorica- vagy juharszirup (édesítőszer)

Elkészítés

A dobókockára vágott harcsahúst a vajon, a karikára vágott, sózott póréhagymával együtt megfutattjuk. Csilivel, petrezselyemmel ízesítjük, hozáadjuk a főtt kukoricát levével együtt, és összefőzzük a rákokkal. Ha levét elfőtte, tejszínt adunk hozzá, édesítjük, és kiforralva, citrommal tálaljuk.

Kapcsolódó termékek

Folyami rákhús

7 887 Ft Kisker ár/kg 6 210 Ft + áfa
7 887 Ft Rendelési egység1kg
Súly változó1-1kg
A termék jelenleg nincs készleten
vagy nem megvásárolható
részletek

Afrikai harcsafilé 30-40 dkg

2 930 Ft Kisker ár/kg 2 790 Ft + áfa
5 859 Ft Rendelési egység2kg
Súly változó1,8-2,2kg
kg Ft
részletek

Információ / Segítség a vásárláshoz

Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal Telefonon: (24) 525-600
Faxon: (24) 525-601
e-mailben: rozmar@rozmar.hu

Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
a legkedvezőbb, nagykereskedelmi és akciós áron vásárolhat!
Nyitva minden munkanap 8-17 óráig

Google térkép
É 47.37 785 fok
K 19.04 436 fok
2310 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5.
Az M0-ás 19-es kilométerszelvényénél
2 percre a Flóra Hungária nagybani virágpiactól

Kiskosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés

Felhasználónév vagy e-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció