Folyami rák harcsával
2013.03.03.
Hozzávalók: | |
| |
Elkészítés | |
A dobókockára vágott harcsahúst a vajon, a karikára vágott, sózott póréhagymával együtt megfutattjuk. Csilivel, petrezselyemmel ízesítjük, hozáadjuk a főtt kukoricát levével együtt, és összefőzzük a rákokkal. Ha levét elfőtte, tejszínt adunk hozzá, édesítjük, és kiforralva, citrommal tálaljuk. |
Kapcsolódó termékek |
Információ / Segítség a vásárláshoz Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal
Telefonon: (24) 525-600 Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
Google térkép
|
KiskosárA kosár jelenleg üres
Bejelentkezés |