Forraltboros vadkacsa

2013.03.04.

Hozzávalók:

  • 4 vadkacsamell
  • 0,5 l fehérbor
  • 2-3 szegfűszeg
  • néhány egész fahéj
  • 1 kis csokor citromfű
  • só, bors
  • 5 dkg vaj
  • 2 evőkanál mustár
  • 1 evőkanál málnaecet
  • 3 cl konyak
  • 1 dl víz
  • 4 adag burgonyakrokett
  • 4 adag párolt káposzta

Elkészítés

A vadkacsa zsíros bőrét beirdaljuk, gyengén besózzuk. A fehérbort a szegfűszeggel, 1-2 rúd fahéjjal, málnaecettel, valamint kevés vízzel összekerjük, borssal ízesítjük, és beletesszük az előkészített kacsamelleket. Ha már minimum 1-2 órát állt a hús ebben a pácban, akkor kivesszük, majd a szokott módon megsütjük: először a bőrös felét - majd leöntjük róla a zsírt - , megfordítjuk, megsütjük a másik felét is. Kevés vajon megfuttatjuk a maradkék fehéjdarabokat, szefűszeget, citromfüvet, majd a konyakkal

Kapcsolódó termékek

Vadkacsa, tisztított

2 667 Ft Kisker ár/db 2 100 Ft + áfa
A termék jelenleg nincs készleten
vagy nem megvásárolható
részletek

Információ / Segítség a vásárláshoz

Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal Telefonon: (24) 525-600
Faxon: (24) 525-601
e-mailben: rozmar@rozmar.hu

Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
a legkedvezőbb, nagykereskedelmi és akciós áron vásárolhat!
Nyitva minden munkanap 8-17 óráig

Google térkép
É 47.37 785 fok
K 19.04 436 fok
2310 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5.
Az M0-ás 19-es kilométerszelvényénél
2 percre a Flóra Hungária nagybani virágpiactól

Kiskosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés

Felhasználónév vagy e-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció