Fürj szarvasgombával

2013.03.04.

Hozzávalók:

  • 2 db fürj a Rozmártól
  • 1 csokor újhagyma
  • 1 fej főzőhagyma
  • 10 dkg szarvasgomba
  • 0,5 dl konyak
  • 1 dl vörös bor
  • só, bors, olívalolaj

Elkészítés

A fürjeket darabjaira szedjük, kevés olívaolajon serpenyőben meggrillezzük, sóval és durvára tört zöldborssal ízesítjük. Ha mindkét oldaluk megpirult, konyakkal megöntözzük őket, hogy ennek a gőzében párolódjanak.

A szarvasgombát vékony szeletekre vágjuk, és az újhagyma zöldjéből vágott kis karikákkal együtt hozzáadjuk a fürjekhez, hogy együt párolódjanak. Ha szükséges, adjunk hozzá még egy kis olajat, amikor felforrósodott, adjuk hozzá a vörösbort is.

Ha átpárolódott, forrón tálaljuk, friss hagymaszeleteket és néhány szelet szarvasgombát adjunk hozzá.

Kapcsolódó termékek

Fürj, tisztított

705 Ft Kisker ár/db 555 Ft + áfa
db Ft
részletek

Információ / Segítség a vásárláshoz

Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal Telefonon: (24) 525-600
Faxon: (24) 525-601
e-mailben: rozmar@rozmar.hu

Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
a legkedvezőbb, nagykereskedelmi és akciós áron vásárolhat!
Nyitva minden munkanap 8-17 óráig

Google térkép
É 47.37 785 fok
K 19.04 436 fok
2310 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5.
Az M0-ás 19-es kilométerszelvényénél
2 percre a Flóra Hungária nagybani virágpiactól

Kiskosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés

Felhasználónév vagy e-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció