Galambmell csiperkével

2013.03.09.

Hozzávalók:

  • 4 db galambmell filé
  • 15 dkg vaj
  • 2 fej hagyma
  • 2 szál sárgarépa
  • 1 db halványító zeller
  • 25 dkg csiperke
  • olívaolaj
  • 1,5 dl vöröbor
  • 10 dkg bacon
  • 1 csomag újhagyma
  • 4 adag vadrízs
  • 1 evőkanál mogyoróvaj
  • só, bors

Elkészítés

A galambmell filéket megszisztítjuk, sóval, borssal ízesítve megsütjük őket, majd kivesszük a serpenyőből. A visszamaradt zsiradékon megpirítjuk a bacont.

A zöldégeket apróra vágjuk, a gombát felszeleteljük, a baconhoz adjuk, majd hozzáadjuk a mogyoróvajat. Ha szükséges, felöntjük egy kevés vízzel, végül vörösborral. Vadrízzsel tálaljuk.

Információ / Segítség a vásárláshoz

Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal Telefonon: (24) 525-600
Faxon: (24) 525-601
e-mailben: rozmar@rozmar.hu

Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
a legkedvezőbb, nagykereskedelmi és akciós áron vásárolhat!
Nyitva minden munkanap 8-17 óráig

Google térkép
É 47.37 785 fok
K 19.04 436 fok
2310 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5.
Az M0-ás 19-es kilométerszelvényénél
2 percre a Flóra Hungária nagybani virágpiactól

Kiskosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés

Felhasználónév vagy e-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció