Gombás bélszínszeletek

2013.03.11.

Hozzávalók:

  • 4 szelet bélszín a Rozmártól
  • 40 dkg gomba
  • 4 mogyoróhagyma
  • 4 eőkanál olívaolaj
  • 2 evőkanál mustár
  • 1 db piros kaliforniai paprika
  • borsikafű
  • 1 csokor petrezselyem

Elkészítés

A metisztított mogyoróhagymát felkockázzuk. A gombát megmossuk, cikkekre vágjuk. A szeleteket egy serpenyőben kevés olívaolajon elkezdjük sütni, majd hozzáadjuk a gombát. Amikor megfordítjuk a húst, sóval és borssal ízesítjük, megkenjük mustárral, megszórjuk apró kockára vágott kaliforniai paprikával és bosikafűvel. Hozzáadjuk a hagymát, öntünk alá még egy kevés olívaolajat, és újra megfordítjuk a húst, sózzuk, majd tovább 1-2 percig sütjük. Ezután kivesszük a serpenyőből, a ragut összeforraljuk, laskára vágott petrezselyemmel ízesítjük. A ragut hússal kínáljuk.

Kapcsolódó termékek

Vargányás erdeigomba-keverék

1 969 Ft Kisker ár/kg 1 550 Ft + áfa
1 969 Ft Rendelési egység1kg
Súly változó1-1kg
kg Ft
részletek

Marhabélszín 1,8 kg+, érlelt fagyasztott

10 566 Ft Kisker ár/kg 8 320 Ft + áfa
20 076 Ft Rendelési egység1,9kg
Súly változó1,8-2kg
kg Ft
részletek

Információ / Segítség a vásárláshoz

Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal Telefonon: (24) 525-600
Faxon: (24) 525-601
e-mailben: rozmar@rozmar.hu

Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
a legkedvezőbb, nagykereskedelmi és akciós áron vásárolhat!
Nyitva minden munkanap 8-17 óráig

Google térkép
É 47.37 785 fok
K 19.04 436 fok
2310 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5.
Az M0-ás 19-es kilométerszelvényénél
2 percre a Flóra Hungária nagybani virágpiactól

Kiskosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés

Felhasználónév vagy e-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció