Grillezett lazac steak balzsamecetes mézes cukkíni salátával

2013.05.08.

Hozzávalók:


20 dkg lazacfilé
Paradicsom
Paprika
Lilahagyma
Kapribogyó
Olíva olaj
Vaj, vagy margarin
Fűszerek (só, bors )
Citrom
Dijoni mustár
Pirítós

Elkészítés:

A lazacot serpenyőben olíva olajon fűszerekkel megsütjük. Sütés után még melegen késsel apróra vágjuk és hozzá keverjük a fűszereket ízlés szerint (só, bors, kis kanál Dijoni mustár, citrom leve, apróra vágott kapribogyó, vaj vagy margarin)

A zöldségeket frissen felvágva tálaljuk, a maradék kapribogyóval és citromkarikával együtt.

Kapcsolódó termékek

Lazacfilé bőr nélkül porció 140-170 g

6 038 Ft Kisker ár/kg 5 750 Ft + áfa
8 151 Ft Rendelési egység1,35kg
Súly változó1,2-1,5kg
kg Ft
részletek

Lazacfilé, nyers, bőr nélkül

6 059 Ft Kisker ár/kg 5 770 Ft + áfa
9 088 Ft Rendelési egység1,5kg
Súly változó1-2kg
kg Ft
részletek

Vadlazacfilé porciók 140g-160g

3 140 Ft Kisker ár/kg 2 990 Ft + áfa
4 238 Ft Rendelési egység1,35kg
Súly változó1,2-1,5kg
kg Ft
részletek

Információ / Segítség a vásárláshoz

Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal Telefonon: (24) 525-600
Faxon: (24) 525-601
e-mailben: rozmar@rozmar.hu

Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
a legkedvezőbb, nagykereskedelmi és akciós áron vásárolhat!
Nyitva minden munkanap 8-17 óráig

Google térkép
É 47.37 785 fok
K 19.04 436 fok
2310 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5.
Az M0-ás 19-es kilométerszelvényénél
2 percre a Flóra Hungária nagybani virágpiactól

Kiskosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés

Felhasználónév vagy e-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció