Gyömbéres sügér
2013.03.10.
Hozzávalók: | |
| |
Elkészítés | |
A póréhagymát felkarikázzuk, egy tűzálló tálra tesszük, olívaolajjal alaposan meglocsoljuk. Rátesszük a halszeleteket, sóval borssal és korianderrel fűszerezzük, majd olívalolajjal és borral megöntözzük, a cukkiniszeletekkel betakarjuk. Egy nagyobb darab sütőpapírra tesszük a vajat és a gyömért, majd betakarjuk vele a halat. Sütőbe tesszük, 200 fokon készre sütjük. Amikor elkészült, a visszamaradt zsiradékot felöntjük tejszínnel, hozzáadjuk a megmaradt, apróra vágott póréhagymát és fokhagymát, majd sóval, borssal ízesített mártást készítünk, amelyet a hal alá öntünk. |
Kapcsolódó termékek |
Információ / Segítség a vásárláshoz Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal
Telefonon: (24) 525-600 Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
Google térkép
|
KiskosárA kosár jelenleg üres
Bejelentkezés |