Gyömbéres sügér

2013.03.10.

Hozzávalók:

  • 60 dkg filézett sügér
  • 1 db kisebb cukkini
  • 1 db póréhagyma
  • 1 dl fehérbor
  • 1 dl olívaolaj
  • só, bors
  • 1 evőkanál koriander
  • sütőpor
  • 2 evőkanál gyömbér
  • 2 g fokhagyma
  • 2 dl tejszín

Elkészítés

A póréhagymát felkarikázzuk, egy tűzálló tálra tesszük, olívaolajjal alaposan meglocsoljuk. Rátesszük a halszeleteket, sóval borssal és korianderrel fűszerezzük, majd olívalolajjal és borral megöntözzük, a cukkiniszeletekkel betakarjuk. Egy nagyobb darab sütőpapírra tesszük a vajat és a gyömért, majd betakarjuk vele a halat. Sütőbe tesszük, 200 fokon készre sütjük. Amikor elkészült, a visszamaradt zsiradékot felöntjük tejszínnel, hozzáadjuk a megmaradt, apróra vágott póréhagymát és fokhagymát, majd sóval, borssal ízesített mártást készítünk, amelyet a hal alá öntünk.

Kapcsolódó termékek

Branzino (tengeri sügér)

3 486 Ft Kisker ár/kg 3 320 Ft + áfa
2 440 Ft Rendelési egység0,7kg
Súly változó0,6-0,8kg
kg Ft
részletek

Tengeri vörössügér filé

2 090 Ft Kisker ár/kg 1 990 Ft + áfa
2 090 Ft Rendelési egység1kg
Súly változó1-1kg
kg Ft
részletek

Branzinofilé (tengeri sügérfilé)

3 833 Ft Kisker ár/kg 3 650 Ft + áfa
5 174 Ft Rendelési egység1,35kg
Súly változó1,2-1,5kg
kg Ft
részletek

Információ / Segítség a vásárláshoz

Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal Telefonon: (24) 525-600
Faxon: (24) 525-601
e-mailben: rozmar@rozmar.hu

Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
a legkedvezőbb, nagykereskedelmi és akciós áron vásárolhat!
Nyitva minden munkanap 8-17 óráig

Google térkép
É 47.37 785 fok
K 19.04 436 fok
2310 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5.
Az M0-ás 19-es kilométerszelvényénél
2 percre a Flóra Hungária nagybani virágpiactól

Kiskosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés

Felhasználónév vagy e-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció