Gyümölcsös szarvasgerinc

2013.03.04.

Hozzávalók:

  • 60 dkg szarvasgerinc a rozmártól
  • olívaolja, só, bors
  • 2,5 dl barnamártás
  • 60 dkg csümölcs
  • vegyesen (2 db alma, 1 db narancs, 1 db ananász)
  • 2 evőkanál cukor
  • egész szegfűszeg
  • 4 adag burgonyakrokett

Elkészítés

A szarvashúst felszeleteljük. Serpenyőben olajat forrósítunk, elkezdjük sütni a szarvasszeleteket, közben borssal és szegfűszeggel ízesítjük. A gyümölcsöket meghámozzuk és felkockázzuk. A húst 2-3 perc sütés után megfordítjuk, újra megborsozzuk, sózzuk, majd készre sütjük a másik felét is. A kész húst kivesszük, visszamaradt zsiradékában karamellizáljuk a cukrot, beletesszük a gyümölcsöket, megpirítjuk őket, majd felöntjük a barnamártással és összeforraljuk. Burgonyapürével vagy burgonyakrokettel tálaljuk.

Kapcsolódó termékek

Szarvasgerinc csont nélkül

9 862 Ft Kisker ár/kg 7 765 Ft + áfa
6 903 Ft Rendelési egység0,7kg
Súly változó0,7-0,7kg
kg Ft
részletek

Szarvasfilé

10 579 Ft Kisker ár/kg 8 330 Ft + áfa
9 521 Ft Rendelési egység0,9kg
Súly változó0,8-1kg
kg Ft
részletek

Szarvaslábszár, csont nélkül

2 667 Ft Kisker ár/kg 2 100 Ft + áfa
3 334 Ft Rendelési egység1,25kg
Súly változó1-1,5kg
kg Ft
részletek

Információ / Segítség a vásárláshoz

Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal Telefonon: (24) 525-600
Faxon: (24) 525-601
e-mailben: rozmar@rozmar.hu

Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
a legkedvezőbb, nagykereskedelmi és akciós áron vásárolhat!
Nyitva minden munkanap 8-17 óráig

Google térkép
É 47.37 785 fok
K 19.04 436 fok
2310 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5.
Az M0-ás 19-es kilométerszelvényénél
2 percre a Flóra Hungária nagybani virágpiactól

Kiskosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés

Felhasználónév vagy e-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció