Hal kagylóval, zöldborsóval

2013.03.03.

Hozzávalók:

  • 30 dkg mélyhűtött fekete kagyló
  • 4 evőkanál olívaolaj
  • 1 fej vöröshagyma
  • 4 szelet tengeri hal
  • 20 dkg fejtett zöldborsó
  • 1 dl bor
  • 4 db paradicsom
  • 1 db citrom
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 3 babérlevél
  • só, bors
  • toast

Elkészítés

A hagymát felszueleteljük, olyvaoljaon megprítjuk, majd rátesszük a kagylót, hozzáadjuk a babérlevelet és a fokhagymagerezdet. Amikor a kagyló kinyílt, akkor félretesszük.

A halat kockára vágjuk. Serpenyőben megpirítjuk a zöldborsót és az apróra vágott vöröshagymát, majd mellétesszük a kockákra vágott paradicsomot. Végül összeforgatjuk a kagylóval. Citromkarikával és toasttal tálaljuk.

Kapcsolódó termékek

Fekete kagylóhús

2 449 Ft Kisker ár/kg 1 928 Ft + áfa
2 449 Ft Rendelési egység1kg
Súly változó1-1kg
kg Ft
részletek

Branzino (tengeri sügér)

3 499 Ft Kisker ár/kg 3 332 Ft + áfa
3 848 Ft Rendelési egység1,1kg
Súly változó1-1,2kg
kg Ft
részletek

Tengeri vörössügér filé

2 349 Ft Kisker ár/kg 2 237 Ft + áfa
2 349 Ft Rendelési egység1kg
Súly változó1-1kg
kg Ft
részletek

Információ / Segítség a vásárláshoz

Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal Telefonon: (24) 525-600
Faxon: (24) 525-601
e-mailben: rozmar@rozmar.hu

Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
a legkedvezőbb, nagykereskedelmi és akciós áron vásárolhat!
Nyitva minden munkanap 8-17 óráig

Google térkép
É 47.37 785 fok
K 19.04 436 fok
2310 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5.
Az M0-ás 19-es kilométerszelvényénél
2 percre a Flóra Hungária nagybani virágpiactól

Kiskosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés

Felhasználónév vagy e-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció