Hal kagylóval, zöldborsóval
2013.03.03.
Hozzávalók: | |
| |
Elkészítés | |
A hagymát felszueleteljük, olyvaoljaon megprítjuk, majd rátesszük a kagylót, hozzáadjuk a babérlevelet és a fokhagymagerezdet. Amikor a kagyló kinyílt, akkor félretesszük. A halat kockára vágjuk. Serpenyőben megpirítjuk a zöldborsót és az apróra vágott vöröshagymát, majd mellétesszük a kockákra vágott paradicsomot. Végül összeforgatjuk a kagylóval. Citromkarikával és toasttal tálaljuk. |
Kapcsolódó termékek |
Információ / Segítség a vásárláshoz Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal
Telefonon: (24) 525-600 Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
Google térkép
|
KiskosárA kosár jelenleg üres
Bejelentkezés |