Halall töltött sajtos káposzta

2013.03.10.

Hozzávalók:

  • 1 fej káposzta
  • 50 dkg bőrös fogas luxus
  • 6 szelet köményes sajt
  • 2 fej vöröshagyma
  • 4 evőkanál olaj
  • 1 dl tejszín
  • 1 dl száraz fehérbor
  • 1 dl víz
  • 2 evőkanál petrezselyem
  • őrölt bors

Elkészítés

A lisztet összekeverjük a hal füszerkeverékkel és a petrezselyemmel, majd ebben megforgatjuk a sajtszeleteket. Egy serpenyőben olívaolajat forrósítunk, beletesszük a sajtot és a halt, majd a szeletekre vágott vöröshagymát, az apróra vágott petrezselymet.

Egy keverőtálban a tejszínt a tojásokkal habosra verjük. Egy tűzálló tálat kibélelünk a leforráott káposztalevelekkel, ráöntjük a felvert tojást, ráhalmozzuk a másik serpenyő tartalmát, lefedjük, 180 fokos sütőben készre sütjük.

A serpenyőben visszamaradt zsiradékon megpirítjuk a petrezselymet, sóval ízesítjük, felöntjük fehérborral és tejszínnel. Forralás után ezzel a mártással leöntve tálaljuk az elkészült káposztás halat.

Kapcsolódó termékek

Bőrös fogasfilé luxus 300/500 gr.

4 169 Ft Kisker ár/kg 3 970 Ft + áfa
5 627 Ft Rendelési egység1,35kg
Súly változó1,2-1,5kg
A termék jelenleg nincs készleten
vagy nem megvásárolható
részletek

Bőrös fogasfilé, luxus 800+

4 657 Ft Kisker ár/kg 4 435 Ft + áfa
6 054 Ft Rendelési egység1,3kg
Súly változó0,8-1,8kg
kg Ft
részletek

Bőrös fogasfilé, luxus 170/230

3 491 Ft Kisker ár/kg 3 325 Ft + áfa
4 713 Ft Rendelési egység1,35kg
Súly változó1,2-1,5kg
kg Ft
részletek

Információ / Segítség a vásárláshoz

Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal Telefonon: (24) 525-600
Faxon: (24) 525-601
e-mailben: rozmar@rozmar.hu

Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
a legkedvezőbb, nagykereskedelmi és akciós áron vásárolhat!
Nyitva minden munkanap 8-17 óráig

Google térkép
É 47.37 785 fok
K 19.04 436 fok
2310 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5.
Az M0-ás 19-es kilométerszelvényénél
2 percre a Flóra Hungária nagybani virágpiactól

Kiskosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés

Felhasználónév vagy e-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció