Halas-rákos tésztafelfújt

2013.03.10.

Hozzávalók:

  • 1 db tonhal
  • 15 dkg színes tészta
  • 20 dkg csíperke
  • 20 dkg 16/20 garnélarák
  • 2 dl tej
  • 1 evőkanál zsemlemorzsa
  • 1 csomag újhagyma
  • 1 evőkanál olaj
  • 1 evőkanál vaj
  • 1 evőkanál liszt
  • 2 db tojás
  • 1 dl fehérbor
  • só, bors

Elkészítés

A tésztát megfőzzük. A tojásfehérjét kemény habbá verjük. A gombát cikkekre vágjuk, olívaolajon megpirítjuk. A tojásfehérjébe belekeverjük a főtt tésztát, a tonhalat a rákot, a pirított gombát, a tojássárgáját, a tej felét és a zsemlemorzsát. Egy formát kivajazunk, megötljük a tésztával, majd 180 fokos sütőben készre sütjük.

Mialatt a felfújt sül, az újhagymát karikára vágjuk, olajon megpirítjuk, sóval, borssal ízesítjük, tejjel és fehérborral felöntjük, egy kevés liszttel megszórjuk. Az elkészül halas-rákos felfújtat az újhagymás mártással leöntve tálaljuk.

Kapcsolódó termékek

Füstölt vöröstonhalfilé

8 446 Ft Kisker ár/kg 6 650 Ft + áfa
8 868 Ft Rendelési egység1,05kg
Súly változó0,6-1,5kg
kg Ft
részletek

Vöröstonhalfilé

3 623 Ft Kisker ár/kg 3 450 Ft + áfa
12 679 Ft Rendelési egység3,5kg
Súly változó3-4kg
kg Ft
részletek

Black tiger 8/12 garnéla 20% glazúr

8 065 Ft Kisker ár/kg 6 350 Ft + áfa
8 065 Ft Rendelési egység1kg
Súly változó1-1kg
kg Ft
részletek

Információ / Segítség a vásárláshoz

Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal Telefonon: (24) 525-600
Faxon: (24) 525-601
e-mailben: rozmar@rozmar.hu

Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
a legkedvezőbb, nagykereskedelmi és akciós áron vásárolhat!
Nyitva minden munkanap 8-17 óráig

Google térkép
É 47.37 785 fok
K 19.04 436 fok
2310 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5.
Az M0-ás 19-es kilométerszelvényénél
2 percre a Flóra Hungária nagybani virágpiactól

Kiskosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés

Felhasználónév vagy e-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció