Halfilé fűszeres krusztában sütve

2013.03.10.

Hozzávalók:

  • 60 dkg tőkehal filé Hokifilé
  • 60 dkg friss paraj
  • 5 gerezd fokhagyma
  • 1 db citrom
  • 10 dkg liszt
  • kakukkfű
  • bazsalikom
  • olívaolaj
  • só, bors

Elkészítés

A friss bazsalikomot és a kakukkfüvet apróra vágjuk, egy tányérra tesszük. A citromhéját ráreszeljük, majd összekeverjük a liszttel, sózzuk, borsozzuk. A halszeleteket megforgatjuk a fűszeres lisztben, forró olajban kisütjük.

A fokhagymát szeletekre vágjuk, egy másik serpenyőben olívaolajon lepirítjuk, majd megforgatjuk benne a csíkokra vágott parajt. Amikor a parajlevelek egy kicsit összeestek, akkor a hallal együtt tálaljuk.

Kapcsolódó termékek

Blokkos seelachsfilé (fekete tőkehal filé) 6,81/blokk

2 678 Ft Kisker ár/kg 2 550 Ft + áfa
24 098 Ft Rendelési egység9kg
Súly változó9-9kg
kg Ft
részletek

Kabeljaufilé (csendes-óceáni tőkehalfilé)

3 140 Ft Kisker ár/kg 2 990 Ft + áfa
4 238 Ft Rendelési egység1,35kg
Súly változó1,2-1,5kg
kg Ft
részletek

Információ / Segítség a vásárláshoz

Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal Telefonon: (24) 525-600
Faxon: (24) 525-601
e-mailben: rozmar@rozmar.hu

Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
a legkedvezőbb, nagykereskedelmi és akciós áron vásárolhat!
Nyitva minden munkanap 8-17 óráig

Google térkép
É 47.37 785 fok
K 19.04 436 fok
2310 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5.
Az M0-ás 19-es kilométerszelvényénél
2 percre a Flóra Hungária nagybani virágpiactól

Kiskosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés

Felhasználónév vagy e-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció