Horgászhal piros garnélával
2013.03.10.
Hozzávalók: | |
| |
Elkészítés | |
A garnélákat és a paprikákat ízesítés nélkül grillrácson meggrillezzük. A halszeleteket felforrósított olajban elkezdjük pirítani, egyelőre fűszerezés nélkül. Hozzáadjuk a szeletelt gombát, majd a szeletekre vágott hagymát. Együtt pároljuk őket, majd hozzáadjuk a finomra vágott petrezselymet is, kicsivel később a paradicsompürét. Elkeverjük, majd így pároljuk néhány pecig. Felöntjük a fehérborral, hozzácsepegtetünk néhány csepp citromlevet, megsózzuk, meghintjük frissen őrolt borssal. Sült paprikával és garnélarákokkal tálaljuk. |
Kapcsolódó termékek |
Információ / Segítség a vásárláshoz Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal
Telefonon: (24) 525-600 Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
Google térkép
|
KiskosárA kosár jelenleg üres
Bejelentkezés |