Indiai csirke

2013.03.09.

Hozzávalók:

  • 4 db csirkecomb
  • 3 evőkanál mákolaj
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 evőkanál paradicsomsűrítmény
  • 3 db babérlevél
  • friss korianderlevél

Páchoz:

  • 1 teáskanál őrölt kömény
  • 2 db piros chilipaprika
  • 2 evőkanál szezámmag
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 citrom
  • 2 evőkanál méz
  • só, bors
  • 4 adag kókusz

Elkészítés

Egy mozsárban összetörjük a szezámmagot a vajmákkal, majd egy nagy tálba öntjük, hozzáadjuk a citrom levét és reszelt héját, a reszelt fokhagymát, a mézet, a mákolajat, az őrölt köményt és a karikára vágott chilipaprikákat. Az így kapott keverékbe alaposan megforgatjuk a csíkokra vágott húst, hogy mindenhol bevonja.

A hagymát apróra vágjuk, egy serpenyőben olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a babérlevelet és a paradicsompürét, és az egészet összeforraljuk. Utána hozzáadjuk a bepácolt csirkecombokat, felöntjük egy pohár vízzel, majd puhára pároljuk. Amikor a hús megpuhult, rászórjuk a kuszkuszt és a friss koriandert.

Kapcsolódó termékek

Csirkecomb egész bőr nélkül!!!

924 Ft Kisker ár/kg 880 Ft + áfa
2 079 Ft Rendelési egység2,25kg
Súly változó2-2,5kg
kg Ft
részletek

Információ / Segítség a vásárláshoz

Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal Telefonon: (24) 525-600
Faxon: (24) 525-601
e-mailben: rozmar@rozmar.hu

Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
a legkedvezőbb, nagykereskedelmi és akciós áron vásárolhat!
Nyitva minden munkanap 8-17 óráig

Google térkép
É 47.37 785 fok
K 19.04 436 fok
2310 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5.
Az M0-ás 19-es kilométerszelvényénél
2 percre a Flóra Hungária nagybani virágpiactól

Kiskosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés

Felhasználónév vagy e-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció