Ízes báránycomb-steak tojásos sült rizzsel

2013.03.10.

Hozzávalók:

  • 4 db báránycom steak
  • 1 csokor friss menta
  • 1 db gyömbér
  • 2 evőkanál római kömény
  • olívaolaj
  • 1 csokor petrezselyem
  • 2-3 levél zsálya
  • 1 dl fehérbor
  • 4 g fokhagyma
  • 1 db vöröshagyma
  • só, bors
  • zeller
  • 1 db tojás
  • rizs

Elkészítés

A rizst kifőzzük. Serpenyőben felhevítjük az olajat, közben a hús egyik oldalát megszórjuk köménnyel és gyömbérrel, majd fűszeres oldalával felfelé a serpenyőbe helyezzük, lefedjük. A mentát, a petrezselymet, a zsályát durvára vágjuk.

Amikor a bárány egyik oldalat megsült, megfordítjuk, rászórjuk a friss fűszereket, majd aláöntjük a bort, hozzáadjuk a szeletekre vágott fokhagymát, a kockára vágott vöröshagymát, sóval borssal ízesítjük, ha szükséges kevés olajat öntünk alá.

Egy másik serpenyőben összepirítjuk a főtt rizst, az apróra vágott zellerrel és a tojással, majd a fűszeres báránysteakkel tálaljuk.

Kapcsolódó termékek

Báránycomb csontos, szeletelt (steak)

7 049 Ft Kisker ár/kg 5 550 Ft + áfa
2 819 Ft Rendelési egység0,4kg
Súly változó0,3-0,5kg
kg Ft
részletek

Báránycomb csont nélkül

4 509 Ft Kisker ár/kg 3 550 Ft + áfa
7 890 Ft Rendelési egység1,75kg
Súly változó1,5-2kg
kg Ft
részletek

Információ / Segítség a vásárláshoz

Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal Telefonon: (24) 525-600
Faxon: (24) 525-601
e-mailben: rozmar@rozmar.hu

Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
a legkedvezőbb, nagykereskedelmi és akciós áron vásárolhat!
Nyitva minden munkanap 8-17 óráig

Google térkép
É 47.37 785 fok
K 19.04 436 fok
2310 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5.
Az M0-ás 19-es kilométerszelvényénél
2 percre a Flóra Hungária nagybani virágpiactól

Kiskosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés

Felhasználónév vagy e-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció