Kacsamell almával és parajjal

2013.03.08.

Hozzávalók:

  • 2 kacsamell
  • 50 dkg (konzerv) lencse
  • 3 savanykás alma
  • 10 dkg paraj
  • 3 evőkanál blzsamecet
  • só, bors

Elkészítés

Az alamát szeletekre vágjuk, a lencsét megfőzzük.

A kacsamellet a bőréig kettévágjuk, kiterítjük, a bőrét is bevagdossuk, hogy jól átsüljön. A húsát sózzuk, borsozzuk, egy parajréteget, majd egy almaréteget helyezünk rá. az egészet óvatosan feltekerjük, egy zsineggel összekötözzük. Tűzálló tálban 180 fokos sütőben készre sütjük.

A parajleveleket vékony csíkokra vágjuk, összekeverjük a főtt lencsével, balzsamecettel, majd sóval és borssal ízesítjük. Hűtőbe tesszük, és ezt a salátát kináljuk a kacsamellhez.

Kapcsolódó termékek

Melegen füstölt "Royal" kacsamellfilé

8 452 Ft Kisker ár/kg 6 655 Ft + áfa
8 452 Ft Rendelési egység1kg
Súly változó1-1kg
kg Ft
részletek

Információ / Segítség a vásárláshoz

Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal Telefonon: (24) 525-600
Faxon: (24) 525-601
e-mailben: rozmar@rozmar.hu

Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
a legkedvezőbb, nagykereskedelmi és akciós áron vásárolhat!
Nyitva minden munkanap 8-17 óráig

Google térkép
É 47.37 785 fok
K 19.04 436 fok
2310 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5.
Az M0-ás 19-es kilométerszelvényénél
2 percre a Flóra Hungária nagybani virágpiactól

Kiskosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés

Felhasználónév vagy e-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció