Káposztás borjúragu

2013.03.11.

Hozzávalók:

  • 30 dkg borjcomb
  • 1/2 fej káposzta
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • 1 csokor újrépa
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 db cukkini
  • 2 dl tejszín
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 csokor petrezselyem zöldje
  • só, bors
  • 1 db piros kaliforniai paprika

Elkészítés

Egy repenyőben olívaolajon megfonnyasztjuk a csíkokra vágott káposztát, mellétesszük a kockára vágott húst, majd sóval, borssal ízesítjük. A vöröshagymát, a répát és a cukkinit felkockázzuk, a fokhagymát szeletekre a petrezselymet pedig apróra vágjuk, a káposztás húshoz adjuk.

Amikor a hús és a zöldségek is megpuhultak, akkor felöntjük tejszínnel, felforraljuk, majd tálaláskor vékonyra vágott piros kaliforniai paprikával díszítjük.

Kapcsolódó termékek

Tejes holland borjúcomb 4/4, csont nélkül

5 632 Ft Kisker ár/kg 4 435 Ft + áfa
19 714 Ft Rendelési egység3,5kg
Súly változó3-4kg
A termék jelenleg nincs készleten
vagy nem megvásárolható
részletek

Információ / Segítség a vásárláshoz

Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal Telefonon: (24) 525-600
Faxon: (24) 525-601
e-mailben: rozmar@rozmar.hu

Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
a legkedvezőbb, nagykereskedelmi és akciós áron vásárolhat!
Nyitva minden munkanap 8-17 óráig

Google térkép
É 47.37 785 fok
K 19.04 436 fok
2310 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5.
Az M0-ás 19-es kilométerszelvényénél
2 percre a Flóra Hungária nagybani virágpiactól

Kiskosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés

Felhasználónév vagy e-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció