Kardhal avokádós rizzsel

2013.03.10.

Hozzávalók:

  • 4 szelet kardhal
  • 30 dkg rizs
  • 10 dkg fenyőmag
  • 1 dl olívaolaj
  • só, bors
  • 2 dl tejszín
  • 2 dl fehérbor
  • 1 csokor zellerlevél
  • 1 db avokádó
  • 1 db citrom
  • 1 db lime
  • 1 üveg napon szárított paradicsom olivalolajban eltéve

Elkészítés

A rizst kifőzzük, a fenyőmagot megpirítjuk. Serpenyőben felhevítjük az olajat, majd alaposan megsózzuk. Beletesszük a halszeleteket, majd aláöntjük a bor felét, és aikor átsült, félretesszük.

A hal után visszamaradt zsiradékon megforgatjuk a főtt rizst, hozzáaöntjük a tejszínt és a maradék bort. Egy mozsárban összetörjük a pirított fenyőmagot, a borsot, az apróra vágott zellerleveleket, majd a curry-t és a sót. Az így kapott fűszerörleménnyel megkenjük az elkészült halat.

A megmaradt fűszerekbe belekeverjük az avokadót, megcsepegtetjük citromlével, a rizshez adjuk, közben - ha még szükséges - bort és tejszínt öntünk alá. A szárított paradicsomot apró darabokra vágjuk, és az elkészült húsra szórjuk, amelyet az avókadós rizzsel tálalunk, lime gerezdekkel díszítünk.

Információ / Segítség a vásárláshoz

Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal Telefonon: (24) 525-600
Faxon: (24) 525-601
e-mailben: rozmar@rozmar.hu

Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
a legkedvezőbb, nagykereskedelmi és akciós áron vásárolhat!
Nyitva minden munkanap 8-17 óráig

Google térkép
É 47.37 785 fok
K 19.04 436 fok
2310 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5.
Az M0-ás 19-es kilométerszelvényénél
2 percre a Flóra Hungária nagybani virágpiactól

Kiskosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés

Felhasználónév vagy e-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció