Kastély sült hátszínből
2013.03.11.
Hozzávalók: | |
| |
Elkészítés | |
A hátszínt szeletekre vágjuk kiklopfoljuk, sóval, borssal és reszelt fokhagymával ízesítjük. Feltekrejük őket, zsineggel megkötük, a tekercset szalonnacsíkokkal megtűzdeljük. Néhány kisebb szelet szalonna zsírját kisütjük, ezen a hagymán seütjük meg a hústekercseket. Ha megsültek, kivesszük a serpenyőből, és a maradék zsíradékon megpírítjuk a szeletekre vágott hagymát, majd felöntjük egy kevéske fehérborral, hozzáesszük a szeletekre vágott főtt burgonyát, valamint ízlés szerint fokhagymát. Sózzuk, ha szükséges. A Burgnyát s hústekercset - amikről előzőleg eltávolítottuk a zsineget - együtt tálaljuk, zöldfűszerrel díszítjük. |
Kapcsolódó termékek |
Információ / Segítség a vásárláshoz Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal
Telefonon: (24) 525-600 Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
Google térkép
|
KiskosárA kosár jelenleg üres
Bejelentkezés |