Kastély sült hátszínből

2013.03.11.

Hozzávalók:

  • 50 dkg marha hátszín a Rozmártól
  • só, bors, fogkahagyma
  • szalonna
  • 1 dl fehérbor
  • 1 fej hagyma
  • fokhagymaszeletek
  • 4 db főtt burgonya
  • zsineg a kötözéshez

Elkészítés

A hátszínt szeletekre vágjuk kiklopfoljuk, sóval, borssal és reszelt fokhagymával ízesítjük. Feltekrejük őket, zsineggel megkötük, a tekercset szalonnacsíkokkal megtűzdeljük. Néhány kisebb szelet szalonna zsírját kisütjük, ezen a hagymán seütjük meg a hústekercseket. Ha megsültek, kivesszük a serpenyőből, és a maradék zsíradékon megpírítjuk a szeletekre vágott hagymát, majd felöntjük egy kevéske fehérborral, hozzáesszük a szeletekre vágott főtt burgonyát, valamint ízlés szerint fokhagymát. Sózzuk, ha szükséges.

A Burgnyát s hústekercset - amikről előzőleg eltávolítottuk a zsineget - együtt tálaljuk, zöldfűszerrel díszítjük.

Kapcsolódó termékek

Marhahátszín érlelt, uruguayi 3,5g +

7 760 Ft Kisker ár/kg 6 110 Ft + áfa
31 039 Ft Rendelési egység4kg
Súly változó3-5kg
kg Ft
részletek

Információ / Segítség a vásárláshoz

Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal Telefonon: (24) 525-600
Faxon: (24) 525-601
e-mailben: rozmar@rozmar.hu

Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
a legkedvezőbb, nagykereskedelmi és akciós áron vásárolhat!
Nyitva minden munkanap 8-17 óráig

Google térkép
É 47.37 785 fok
K 19.04 436 fok
2310 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5.
Az M0-ás 19-es kilométerszelvényénél
2 percre a Flóra Hungária nagybani virágpiactól

Kiskosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés

Felhasználónév vagy e-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció