Kecskesajttal töltött steak

2013.03.11.

Hozzávalók:

  • 80 dkg érlelt bélszín
  • 15 dkg házi fűszeres kecskesajt
  • 20 dkg kenyérszalonna
  • 2 dl tejfől
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 csokor petrezselyem
  • 1,5 dl vörösbor
  • olaj

Elkészítés

A szaonnát hajszálvékony szletekre vágjuk, a bélszínt felszeleteljük, és az így kapott steakeket középen úgy vagdossuk be, hogy bele tudjuk tölteni a kecskesajtot. A betöltött steakekre zsineggel ráerősítjük a vékonyan szeletelt szalonnát, majd serpenyőben, kevés olajon megsütjük öket, sütés közben felöntjük a borral.

A megsült steakeket kivesszük a serpenyőből. A visszamaradt borhoz hozzáadjuk a tejfölt, az apróra vágott petrezselymet, fokhagymát és a maradék sajtot, majd mártássá forrlajuk. A steaket a mártással táltjuk.

Kapcsolódó termékek

Marhabélszín 1,8 kg+, érlelt fagyasztott

10 566 Ft Kisker ár/kg 8 320 Ft + áfa
20 076 Ft Rendelési egység1,9kg
Súly változó1,8-2kg
kg Ft
részletek

Információ / Segítség a vásárláshoz

Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal Telefonon: (24) 525-600
Faxon: (24) 525-601
e-mailben: rozmar@rozmar.hu

Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
a legkedvezőbb, nagykereskedelmi és akciós áron vásárolhat!
Nyitva minden munkanap 8-17 óráig

Google térkép
É 47.37 785 fok
K 19.04 436 fok
2310 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5.
Az M0-ás 19-es kilométerszelvényénél
2 percre a Flóra Hungária nagybani virágpiactól

Kiskosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés

Felhasználónév vagy e-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció