Kenyértésztában sült báránycomb

2013.03.10.

Hozzávalók:

  • 30 dkg báránycomb
  • 30 dkg vajas tészta
  • 1 zeller leveles szára
  • 4-5 g fokhagyma
  • 1 dl fehérbor
  • rozmaring

Mártáshoz:

  • 1 evőkanál olívaolaj
  • kis darab citromhéj
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 szál zellerszár
  • 1 dl paradicsomszósz
  • só, bors

Elkészítés

Olívaolajon egy serpenyőben megfuttatjuk a citrom héját a szeletelt fokhagymával, a zellerszárral, majd hozzáadjuk a paradicsomszószt, sóval, borssal ízesítjük. A báránycombot egyben megsütjük, majd kisebb darabokra vágjuk.

A tésztát ujjnyi vastagságúra nyújtjuk, csíkokra vágjuk, rátesszük a báránydarabokat, mellé a zellerszárat, a szeletelt fokhagymát, a rozmaringot, majd feltekerjük és tepsibe tesszük. 190-200 fokos sütőben felső lángon készre sűtjük. Sütés közben borral megöntözzük. A maradék húst felszeleteljük, a zellerszárat apróra vágjuk, salátát készítünk, amelyet a paradicsomszósszal felőntve tálalunk.

Kapcsolódó termékek

Báránycomb csont nélkül

5 099 Ft Kisker ár/kg 4 015 Ft + áfa
14 022 Ft Rendelési egység2,75kg
Súly változó2,5-3kg
kg Ft
részletek

Információ / Segítség a vásárláshoz

Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal Telefonon: (24) 525-600
Faxon: (24) 525-601
e-mailben: rozmar@rozmar.hu

Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
a legkedvezőbb, nagykereskedelmi és akciós áron vásárolhat!
Nyitva minden munkanap 8-17 óráig

Google térkép
É 47.37 785 fok
K 19.04 436 fok
2310 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5.
Az M0-ás 19-es kilométerszelvényénél
2 percre a Flóra Hungária nagybani virágpiactól

Kiskosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés

Felhasználónév vagy e-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció