Kínai spárgás marhahús

2013.03.11.

Hozzávalók:

  • 50 dkg bélszín
  • 20 dkg zöldspárga
  • 1 evőkanál sambal
  • 1/2 evőkanál chiliszósz
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 teáskanál friss gyömbér (apróra vágva)
  • 3 evőkanál olívaolaj
  • só, bors
  • 3 db tojás

Elkészítés

A bélszínt vékony csíkokra vágjuk. A wokot erős lángon felforrósítjuk, beletesszük a hőst. A spárgát vékony szeletekre vágjuk, majd a gyömbért és a fokhagymát is apróra vágjuk, a hús mellé tesszük.

Pirítás közben sóval, borssal, chiliszósszal és samballal ízesítjük. Végül beleütjük a tojásokat,megsütjük, alaposan összeforgatjuk, majd tálalhatjuk.

Kapcsolódó termékek

Bonduelle zöldspárga, egész

4 502 Ft Kisker ár/kg 3 545 Ft + áfa
4 502 Ft Rendelési egység1kg
Súly változó1-1kg
kg Ft
részletek

Előhűtött marhabélszín 1,8 +

13 462 Ft Kisker ár/kg 10 600 Ft + áfa
25 578 Ft Rendelési egység1,9kg
Súly változó1,8-2kg
kg Ft
részletek

Információ / Segítség a vásárláshoz

Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal Telefonon: (24) 525-600
Faxon: (24) 525-601
e-mailben: rozmar@rozmar.hu

Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
a legkedvezőbb, nagykereskedelmi és akciós áron vásárolhat!
Nyitva minden munkanap 8-17 óráig

Google térkép
É 47.37 785 fok
K 19.04 436 fok
2310 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5.
Az M0-ás 19-es kilométerszelvényénél
2 percre a Flóra Hungária nagybani virágpiactól

Kiskosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés

Felhasználónév vagy e-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció