Kínai spárgás marhahús
2013.03.11.
Hozzávalók: | |
| |
Elkészítés | |
A bélszínt vékony csíkokra vágjuk. A wokot erős lángon felforrósítjuk, beletesszük a hőst. A spárgát vékony szeletekre vágjuk, majd a gyömbért és a fokhagymát is apróra vágjuk, a hús mellé tesszük. Pirítás közben sóval, borssal, chiliszósszal és samballal ízesítjük. Végül beleütjük a tojásokat,megsütjük, alaposan összeforgatjuk, majd tálalhatjuk. |
Kapcsolódó termékek |
Információ / Segítség a vásárláshoz Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal
Telefonon: (24) 525-600 Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
Google térkép
|
KiskosárA kosár jelenleg üres
Bejelentkezés |