Kucsmagombás nyúlgerinc
2013.03.04.
Hozzávalók: | |
| |
Elkészítés | |
A szalonnát egy serpenyőben kiolvasztjuk. A nyúlgerincet lehártyázzuk, kisujjnyi vastag szeletekre vágjuk. A szeletek egyik oldalát borssal, kakukkfűvel és fokhagymásóval ízesítjük. A húsokat fűszeres oldalukkal felfelé a szalonnazsírba tesszük, és elkezdjük sütni. Közben hozzáadjuk a gombát, a felkockázott hagymát és a kelbimbót is. az egészet összepároljuk, közben sózzuk. Amikor a hús mindkét oldala rózsaszínre sült, kivesszük, tálra rendezzük, mellé McCain tócsnit kkínálunk. |
Kapcsolódó termékek |
Információ / Segítség a vásárláshoz Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal
Telefonon: (24) 525-600 Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
Google térkép
|
KiskosárA kosár jelenleg üres
Bejelentkezés |