Kucsmagombás nyúlgerinc

2013.03.04.

Hozzávalók:

  • 2 nyúlgerinc
  • 15 dkg zsíros szalonna
  • só, bors, olívaolaj
  • 40 dkg kucsmagomba a rozmártól
  • 2 mogyoróhagyma
  • 5 dkg züldfűszeres vajkrém
  • 6 evőkanál sűrű tejszín
  • 1 csokor petrezselyem
  • 1 csokor metélőhagyma
  • 4 adag burgonyatallér a rozmártól
  • prálot kelbimbó

Elkészítés

A szalonnát egy serpenyőben kiolvasztjuk. A nyúlgerincet lehártyázzuk, kisujjnyi vastag szeletekre vágjuk. A szeletek egyik oldalát borssal, kakukkfűvel és fokhagymásóval ízesítjük. A húsokat fűszeres oldalukkal felfelé a szalonnazsírba tesszük, és elkezdjük sütni. Közben hozzáadjuk a gombát, a felkockázott hagymát és a kelbimbót is. az egészet összepároljuk, közben sózzuk. Amikor a hús mindkét oldala rózsaszínre sült, kivesszük, tálra rendezzük, mellé McCain tócsnit kkínálunk.

Kapcsolódó termékek

Házinyúlgerinc, csont nélkül

7 042 Ft Kisker ár/kg 5 545 Ft + áfa
7 042 Ft Rendelési egység1kg
Súly változó1-1kg
kg Ft
részletek

Bonduelle kelbimbó

787 Ft Kisker ár/kg 620 Ft + áfa
1 969 Ft Rendelési egység2,5kg
Súly változó2,5-2,5kg
kg Ft
részletek

Vadnyúlgerinc csontos

10 287 Ft Kisker ár/kg 8 100 Ft + áfa
7 715 Ft Rendelési egység0,75kg
Súly változó0,5-1kg
kg Ft
részletek

Információ / Segítség a vásárláshoz

Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal Telefonon: (24) 525-600
Faxon: (24) 525-601
e-mailben: rozmar@rozmar.hu

Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
a legkedvezőbb, nagykereskedelmi és akciós áron vásárolhat!
Nyitva minden munkanap 8-17 óráig

Google térkép
É 47.37 785 fok
K 19.04 436 fok
2310 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5.
Az M0-ás 19-es kilométerszelvényénél
2 percre a Flóra Hungária nagybani virágpiactól

Kiskosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés

Felhasználónév vagy e-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció