Lazac roston rákvajas tagliatellével
2013.03.10.
Hozzávalók: | |
| |
Elkészítés | |
A lazacszeleteket egyik oldalával vaj éa olívaolaj keverékén megpirítjuk. Ráöntjük a konyakot, flambírozzuk. Sózzuk borsozzuk, reszelt és szeletelt fokhagymával ízesítjük. Közben a rákot megtisztítjuk, félretesszük az ollóit is, és utóbbiakat a halszeletek mellé tesszük - kizárólag az íze miatt. Egy kevés vizet öntünk a halszeletek alá, csak ezután fordítjuk meg őket. Megpirítjuk a másik oldalukat is, korianderrel ízesítjük. A halszeleteket kivesszük a mártásból, kivesszük az ollókat is, leszűrjük és beletesszük a rákhúst. Megpároljuk, végül hozzáadjuk az előzőleg kifőzött tásztát. |
Kapcsolódó termékek |
Információ / Segítség a vásárláshoz Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal
Telefonon: (24) 525-600 Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
Google térkép
|
KiskosárA kosár jelenleg üres
Bejelentkezés |