Lazac roston rákvajas tagliatellével

2013.03.10.

Hozzávalók:

  • 80 dkg lazacfilé
  • só, bors, olívaolja
  • 5 db folyami rák
  • 2 csokor petrezselyem
  • 50 dkg tagliatelle
  • 10 dkg vaj
  • 1 fej fokhagyma
  • 5 cl konyak

Elkészítés

A lazacszeleteket egyik oldalával vaj éa olívaolaj keverékén megpirítjuk. Ráöntjük a konyakot, flambírozzuk. Sózzuk borsozzuk, reszelt és szeletelt fokhagymával ízesítjük. Közben a rákot megtisztítjuk, félretesszük az ollóit is, és utóbbiakat a halszeletek mellé tesszük - kizárólag az íze miatt. Egy kevés vizet öntünk a halszeletek alá, csak ezután fordítjuk meg őket. Megpirítjuk a másik oldalukat is, korianderrel ízesítjük. A halszeleteket kivesszük a mártásból, kivesszük az ollókat is, leszűrjük és beletesszük a rákhúst. Megpároljuk, végül hozzáadjuk az előzőleg kifőzött tásztát.

Kapcsolódó termékek

Folyami rákhús

7 887 Ft Kisker ár/kg 6 210 Ft + áfa
7 887 Ft Rendelési egység1kg
Súly változó1-1kg
A termék jelenleg nincs készleten
vagy nem megvásárolható
részletek

Lazacfilé bőr nélkül porció 140-170 g

6 038 Ft Kisker ár/kg 5 750 Ft + áfa
8 151 Ft Rendelési egység1,35kg
Súly változó1,2-1,5kg
kg Ft
részletek

Információ / Segítség a vásárláshoz

Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal Telefonon: (24) 525-600
Faxon: (24) 525-601
e-mailben: rozmar@rozmar.hu

Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
a legkedvezőbb, nagykereskedelmi és akciós áron vásárolhat!
Nyitva minden munkanap 8-17 óráig

Google térkép
É 47.37 785 fok
K 19.04 436 fok
2310 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5.
Az M0-ás 19-es kilométerszelvényénél
2 percre a Flóra Hungária nagybani virágpiactól

Kiskosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés

Felhasználónév vagy e-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció