Lazac-steak salátával

2013.03.10.

Hozzávalók:

  • 4 szelet lazac-steak
  • só, bors
  • 1 evőkanál őrölt curry
  • 1 evőkanál vaj
  • 1 dl fehérbor
  • sütőpapír
  • 30 dkg leveles zöldsaláta vegyesen
  • 1 kisebb papaja
  • 1 fej lilahagyma
  • 5 dkg olajbogyó (fekete, zöld vegyes)
  • 10 dkg reszelt sajt

Elkészítés

Egy serpenyőben forró olajon megforgatjuk a zellerleveleket és a szárat, majd beletesszük a lazacszeleteket, sóval, borssal ízesítjük. Zsírpapírra tesszük a vajat, az őrölt curryt és a koriandert, majd miután a halat megöntöztük borral, rátesszük a papírt és lefedjük. A vegyes salátaleveleket egy tálra tesszük rászórjuk a felkarikázott lilahagymát, olajbogyót és a reszelt sajtot. A papaját meghámozzuk, cikkekre vágjuk és a salátához adjuk. Amikor a hal elkészült, akkor a friss salátával tálaljuk.

Kapcsolódó termékek

Lazacfilé bőr nélkül porció 140-170 g

6 038 Ft Kisker ár/kg 5 750 Ft + áfa
8 151 Ft Rendelési egység1,35kg
Súly változó1,2-1,5kg
kg Ft
részletek

Lazacfilé, nyers, bőr nélkül

6 059 Ft Kisker ár/kg 5 770 Ft + áfa
9 088 Ft Rendelési egység1,5kg
Súly változó1-2kg
kg Ft
részletek

Lazacfilé, nyers, bőrös

5 707 Ft Kisker ár/kg 5 435 Ft + áfa
9 416 Ft Rendelési egység1,65kg
Súly változó1,3-2kg
kg Ft
részletek

Információ / Segítség a vásárláshoz

Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal Telefonon: (24) 525-600
Faxon: (24) 525-601
e-mailben: rozmar@rozmar.hu

Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
a legkedvezőbb, nagykereskedelmi és akciós áron vásárolhat!
Nyitva minden munkanap 8-17 óráig

Google térkép
É 47.37 785 fok
K 19.04 436 fok
2310 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5.
Az M0-ás 19-es kilométerszelvényénél
2 percre a Flóra Hungária nagybani virágpiactól

Kiskosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés

Felhasználónév vagy e-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció