Lepényhal currys zöldségraguval

2013.03.10.

Hozzávalók:

  • 8 db lepényhalfilé a Rozmártól
  • 2 db padlizsán
  • 1 evőkanál zsír
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 4 db paradicsom
  • só, bors,
  • 2 evőkanál currypor
  • 1 csokor petrezselyem
  • 1 cikória
  • 4 adag vadrízs

Elkészítés

Egy serpenyőben zsírt hevítünk. A halat lisztben megforgatjuk, zsírban kisütjük, sütés közben sóval és fokhagymával ízesítjük - a zsírba 2 egész gerezd fokhagymát teszünk.

Közben 2 gerezd fokhagymát finomra vágunk, a paradicsomot és a padlizsánt felkockázzuk, és mikor a hal megsült, a visszamaradt zsíradékban összeforraljuk a zöldségeket, petrezselyemmel, curryvel és borssal ízesítjük, végül hozzáadjuk a leveleire szedett cikóriát. A halat zöldségraguval és rizzsel tálaljuk.

Kapcsolódó termékek

Lepényhalfilé (80-120 g.)

2 439 Ft Kisker ár/kg 2 323 Ft + áfa
3 293 Ft Rendelési egység1,35kg
Súly változó1,2-1,5kg
A termék jelenleg nincs készleten
vagy nem megvásárolható
részletek

Lepényhalfilé panírozott

2 527 Ft Kisker ár/kg 1 990 Ft + áfa
2 527 Ft Rendelési egység1kg
Súly változó1-1kg
kg Ft
részletek

Információ / Segítség a vásárláshoz

Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal Telefonon: (24) 525-600
Faxon: (24) 525-601
e-mailben: rozmar@rozmar.hu

Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
a legkedvezőbb, nagykereskedelmi és akciós áron vásárolhat!
Nyitva minden munkanap 8-17 óráig

Google térkép
É 47.37 785 fok
K 19.04 436 fok
2310 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5.
Az M0-ás 19-es kilométerszelvényénél
2 percre a Flóra Hungária nagybani virágpiactól

Kiskosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés

Felhasználónév vagy e-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció