Libacomb birsalmáspürével

2013.03.08.

Hozzávalók:

  • 4 db libacomb a rozmártól
  • rozmaring
  • 2 db birsalma
  • 15 dkg cukor
  • 2 evőkanál vaj
  • 25 dkg burgonya
  • 2 tojás
  • 2 evőkanál liszt
  • 1 fej fokhagyma
  • só, bors

Elkészítés

A combokat sózzuk, rozmaringgal és reszelt fokhagymával ízesítjük, vizet öntünk alá, és 220 fokra előmelegített sütőben, elkezdjük sütni. 10 perc alteltéval 150 fokra állítjuk a hőmérsékletet, majd kb. további 2 óráig sütjük. A birsalmát feldaraboljuk, meghintjük cukorral, egy tűzálló tálba tesszük, amit a libacombok mellé teszünk a sütőbe kb. 15 percre. Ha a birsalma megpuhult, kivesszük, hozzáadjuk a vajat, sózzuk, majd botmixerrel pürésítjük. A kész libacombokat tálalásig fóliába csomagolva tároljuk. A burgonyát lereszeljük, összedolgozzuk a liszttel, valamint az egész tojásokkal, bugonyalepényeket formálunk belőle és libapecsenyelében egy serpenyőben megsütjük.

Kapcsolódó termékek

Libacomb (pecsenye) 5 kg/csomag!!

3 518 Ft Kisker ár/kg 3 350 Ft + áfa
17 588 Ft Rendelési egység5kg
Súly változó5-5kg
kg Ft
részletek

Libamell filé

3 413 Ft Kisker ár/kg 3 250 Ft + áfa
34 125 Ft Rendelési egység10kg
Súly változó10-10kg
kg Ft
részletek

Libamáj

10 490 Ft Kisker ár/kg 9 990 Ft + áfa
10 490 Ft Rendelési egység1kg
Súly változó1-1kg
kg Ft
részletek

Információ / Segítség a vásárláshoz

Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal Telefonon: (24) 525-600
Faxon: (24) 525-601
e-mailben: rozmar@rozmar.hu

Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
a legkedvezőbb, nagykereskedelmi és akciós áron vásárolhat!
Nyitva minden munkanap 8-17 óráig

Google térkép
É 47.37 785 fok
K 19.04 436 fok
2310 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5.
Az M0-ás 19-es kilométerszelvényénél
2 percre a Flóra Hungária nagybani virágpiactól

Kiskosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés

Felhasználónév vagy e-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció