Libamáj fűszeres piskótán

2013.03.08.

Hozzávalók:

  • 10 dkg liszt
  • 10 dkg vaj
  • 4 tojás
  • 1 csomag sütőpor
  • 3 g fokhagyma
  • kakukkfű
  • zsálya
  • bazsalikom

Hozzávalók a májhoz:

  • 40 dkg libamáj a Rozmártól
  • só, bors, kakukkfű
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 fej hagyma
  • ruccola saláta
  • galambbegy saláta

Elkészítés

A lisztből és tojássárgájából vajjal, sütőporral, tojásfehérje habbal, fűszerekkel, fokhagymával és kakukkfűvel piskótatésztát készítünk, amit tepsibe öntve sütőben megsütünk.

A libamájat szeletekre vágjuk, sóval borssal és kaukkfűvel fűszerezzük, a tetejét bevagdossuk és egy serpenyőben elkezdjük sütni. Fokhagymát felszeleteljük, a vöröshagymát apróra vágjuk, hozzáadjuk a libamájhoz, újból megszórjuk kakukkfűvel és készre sütjük.

A kész kakukkfüves piskótát szeletekre vágjuk, meglocsoljuk a visszamaradt zsiradékkal, pirospaprikával megszórjuk. A piskótára galambbegy salátát halmozzuk, rátesszük a sült libamájat, majd újra kezdjük a rétegeket: piskóta, saláta, sült máj. Ruccola salátával tálaljuk.

Kapcsolódó termékek

Libamáj

10 490 Ft Kisker ár/kg 9 990 Ft + áfa
10 490 Ft Rendelési egység1kg
Súly változó1-1kg
kg Ft
részletek

Információ / Segítség a vásárláshoz

Amennyiben segítségre van szüksége a vásárlással kapcsolatban, kérjük Kattintson ide! Ha telefonon szeretne segítséget kérni, hívja munkatársainkat bizalommal Telefonon: (24) 525-600
Faxon: (24) 525-601
e-mailben: rozmar@rozmar.hu

Szigetszentmiklósi mintaboltunkban
a legkedvezőbb, nagykereskedelmi és akciós áron vásárolhat!
Nyitva minden munkanap 8-17 óráig

Google térkép
É 47.37 785 fok
K 19.04 436 fok
2310 Szigetszentmiklós, Kántor utca 5.
Az M0-ás 19-es kilométerszelvényénél
2 percre a Flóra Hungária nagybani virágpiactól

Kiskosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés

Felhasználónév vagy e-mail cím:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció